2777
2789
عنوان

خواهر کنکوری

78 بازدید | 6 پست

خواهرم امسال پشت کنکوره

من دانشجو دندونم و چون مدل کنکور هامون فرق داشت تا الان تو کارش دخالت نکردم چون مشاور داشت و میترسیدم یچیزی بگم خراب شه ولی الان دیدم مشاورشم برنامش الکی و چرت و پرته خودم براش برنامه چیدم

از یه طرفم خودم از اون استرسی ترم میترسم تو زمان باقیمونده نتونه دندون قبول بشه و خدای نکرده یه سال دیگه بمونه تیزهوشانی بود ولی خیلی سخت کوش نبود تایم مدرسه ،تا اینجا هم خونده ولی تستاش کم بوده درصداش بالا نبوده و ترازاشم جالب نبوده

چیکار کنم براش؟

میانگین ترازاش چنده تو کانون

میدونید شما نمیتونید زورش کنید حقیقتا

فقط باید راه رو نشون بدید

کسی که قبول شده خودش خواسته یا یه شرایط و اتفاق بدی براش افتاده که بالاخره چاره ای نداشته

نمیدونم چه سالی کنکور دادید ولی زیاد تفاوتی نداره فقط نهایی و کنکور ۶۰ به ۴۰ شده تاثیرش

وگرنه همه چی همون روال قبل رو داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ میشه ب این راحتی دندون قبول شد ک میگی اگ نشد چیاگ نشد هیچی نباید ک بکشه خودشو

با خالم صحبت کرده خالم گفته که برا دختر یه رشته پولساز کافیه بینایی و شنوایی سنجی

اینم میگه ففط دندون

نمیدونم از یه طرفم حس میکنم باید مشاورش بهش برنامه میداد من کاری نمیکردم

میانگین ترازاش چنده تو کانونمیدونید شما نمیتونید زورش کنید حقیقتافقط باید راه رو نشون بدیدکسی که قبو ...

۵۰۰۰

زور نمیکنم خودش ازم راهنمایی میخواد

زمان ما ففط کنکور تستی بود و خب من از اول درس خون بودم بخاطر همین تا یه مدت زیادی نمیتونستم حمایتش کنم چون فمر میکردن درصداش کمه هیجی قبول نمیشه کلا

۵۰۰۰زور نمیکنم خودش ازم راهنمایی میخواد زمان ما ففط کنکور تستی بود و خب من از اول درس خون بودم بخاطر ...

نمیدونم چه سالی کنکور دادید

منتها همچین چیزی عوض نشده

از سیب ترش چندتا کارنامه نگاه کنید تو منطقه خودتون

دستتون میاد با چه درصدایی چه ترازایی گرفتن و قبول شدن

ولی کلا اون دوره ۷ هزار قلمچی تموم شده

طرف با میانگین ۶ هزارم کار رو جمع کرده

نمیدونم چه سالی کنکور دادیدمنتها همچین چیزی عوض نشدهاز سیب ترش چندتا کارنامه نگاه کنید تو منطقه خودت ...

اتفاقا بعد تاپیک اونشب رفتم نگاه کردم کانالای تلگرامو

ولی در کل حس میکنم زمانش برای اون درصداهم کمه

صبح باهاش یکم مسیله حل کردم دیدم صفر نیست یچیزایی بلده و میتونه سوال حل کنه ولی خب تست کم زده