2777
2789
عنوان

توروخدا کمکککک

79 بازدید | 12 پست

من باردارم استراحت مطلق هستم ۷ماهمه دوماهه خونه مادرم هستم چون نمیتونم کاری انجام بدم تو خونم این چند وقته دائم خونه مادرم هستیم شوهرم آدم خوبیه ولی یکسری اخلاق های بد داره الان خیلی اعصابم خورده ازش.مثلا میاد میگه چرا غذای مامانت اینجوریه یا مثلا خونه خودم خیلی وقته نرفتم خیلی کثیفه در این حد که ظرف هایی که تو خونمون غذا خوردیم هنوز کثیفه خودش نمیره تمیز کنه نمیزاره مادرم هم بیاد میگه بدم میاد باهاش دعوام شد گفت دوست ندارم تو خونم بیان دخالت کنن در صورتی که این چند ماهه بارداری یکبار مادر شوهرم پاشو تو خونم نزاشته بگه اومدم سر بزنم بهت.چه کار کنم نمیخوام خانوادم بفهمن اینجوریه اگه بهش بگم برو خونه مامانت اینجا نیا میفهمن چه کار کنم.اینم بگم الان دائم با هم بحث میکنن چون اعتقاداتشون با هم فرق داره منم حوصله بحث ندارم اون میگه مامانت اینجوری گفت مامانم میگه شوهرت اینجوری گفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کار کنم اعصابم خورد میشه که اینقدر بی چشم و روئه

برو خونه ت

چشم شوهرت دربیاد خدمتکار بگیره

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

درست صحبت کن😐

وا 😑

خب بمون خونه مادرت ، شوهرت بیاد غر بزنه و با هم دعوا کنین

نمیشه با شماها حرف زد 😒😒

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

واسه چی؟ اگه واسه نظافت خونه میگی میتونی کارگر بگیری

نه نمیخوام کارگر بگیرم من دوست دارم خونه مادرمم خیلی هوامو دارن ولی وقتی شوهرم بهم بدشونو میگه حالم بده میشه

نه نمیخوام کارگر بگیرم من دوست دارم خونه مادرمم خیلی هوامو دارن ولی وقتی شوهرم بهم بدشونو میگه حالم ...

خونه مادرت بمون. به شوهرت هم با زبون خوش بگو درمورد خانوادم باهام حرف نزن

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚