2777
2789
عنوان

کنکور خواهرم

86 بازدید | 8 پست

من دانشجو دندونم ولی چون فرمت کنکور هامون تغییر کردن تا الان نتونستم راهنمای خوبی برای خواهرم باشم باشم لطفا مثل تاپیکای قبل مقصر ندونین منو که چرا راهنمایی نکردی کامل توضیح دادم قبلا علتشو لطفا الان بگین چیکار میتونم کنم براش (امسال پشت کنکوره)

با خالم حرف زده خالم گفته نرو پزشکی چون پسر خالم رفته و میگه خیلی حجم درسی برای یه دختر زیاده و ارامششو میگیره ازش و گفته پسر باید کار کنه بخونه دختر یه رشته بره که پول خودشو دربیاره کفاف میکنه بهش گفته برو بینایی سنحی و شنوایی سنجی وپول هست توش

خواهرمم الان هی خانوما دندون پزشک فامیلو مقایسه میکته مه چقدر پول دارن میگه دندون و میگه اگه امسال نیارم باز میمونم

با کمک دوستای سایت فهمیدم معدل بالا بگیره و درصدای چهل میتونه قبول بشه و از اون شب سعی کردم پیشش باشم از نطر روانی

ولی در کل ته دلم یجوریه که زمان کمه چجوری میخواد دندون بیاره

تیزهوشان میخوند ولی خیلی تلاشگر نبود نهاییاشم بد نیست ولی خب در کل حس میکنم زمانش کمه

از یه طرفم خودم وقتی استرس میگیرم نمیتونم درست راهنماییش کنم استرس اونو کم کنم حس میکنم امید واهی میشه اکه بگم اره میتونی

نامیدش نباش

الانم شروع کنه زمانه خوبی داره بازم فقط باید پشتکار داشته باشه

میدونم که میتونم هدفم رتبه کشوری زیر500در کنکور 1405 هست که خانوم دکتر بشم و در دانشگاه تهران درس بخونم و بدرخشم❤️😅🥰

ببخشیدمیشه تاپیک منو گزارش بزنین

تاپیک:چراتاپیک میزنین ۱۳ساعت خوندین عقده توجه دارین

مورد داره تعلیق نمیشی عزیزم

اون روز عصبی بودم چرت زیادگفتم

مهم تروباارزش ترازخودم تواین دنیاچیزی هس!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نامیدش نباش الانم شروع کنه زمانه خوبی داره بازم فقط باید پشتکار داشته باشه

با خالم صحبت که کرد این حس بهش القا شد که خالم گفته نمیتونم دندون بقیه رو میتونه در حالی که خالم اینو نگفته

نمیدونم از یه طرفم میترسم حرف خالم درست تر باشه چون اون پارسال کنکور داشت پسرش از من بهتر خبر دارع

با خالم صحبت که کرد این حس بهش القا شد که خالم گفته نمیتونم دندون بقیه رو میتونه در حالی که خالم ای ...

ببین به حرف این و اون نرو

میدونم که میتونم هدفم رتبه کشوری زیر500در کنکور 1405 هست که خانوم دکتر بشم و در دانشگاه تهران درس بخونم و بدرخشم❤️😅🥰