2777
2789
عنوان

پسرعموی همسر

132 بازدید | 6 پست

خانما..من رابطه ای باعموی همسرم ندارم بنابه دلایلی....حالاپارسال پسرعموی همسرم اومدخونمون تنها ومجرد بود خلاصه اونشب حس کردم ب شوهرم حسودی کرده چون هم سن هستن و شوهرم منو دوتا پسرام و.....چیزای دیگه رو داره....بعد گذشت اونشب اهنگ گذاشتیم شام خورد منم باحجاب وشال بودم ورسمی تحویل گرفتم خلاصه این اقا رفت دوهفته بعدش تماس گرفت ک عقدمه بیاید حتمااااا....مارفتیم وتموم دوماه بعدشم عروسی گرفتن رفتیم عروسی ولی اخرشب برگشت دمه رفتن دمه در تالار بم گفت خیلی ازت انرژی مثبت میگیرم منم بش گفتم منم جای برادر خیلی براتون احترام قائلم شبتون بخیر خوشبخت بشید....حالااین اقا ی هفته پیش اومد خونمون تنها....ناهار خورد چون شهرشون دوساعت باما فاصله داره و میگفت برا کاراشون اومده ...ولی خب چ کاری بود بدون تازه عروسش اومد خونمون...حالا از ازاون هفته تاالان سه بار زنگ زده ک باید بیاید ومابیایم وعید بیاید باهم بریم مسافرت...واقعیتش من حوصلشونو ندارم...یعنی چراانقد اصرار داره بیان وبرن...ایامیخوات خودی نشون بده ایا منظوری داره من نمیفهمم...خیلیم استوری های عاشقانه همسرم ک برام میزاره رولایک میکنه وپیگیره....اینم بگم من ب شدتتتتت عاشق همسرمم وحساسم نسبت بهش....همسرم ولی خیلی ب پسرعموش چون هم سنشه اعتماد داره ومیگه مثه داداشمه سخت نمیگیره...ولی من حس میکنم شوهرم خیلی مهربونه ودلش صافه ولی اونا نع نظرتونو بگید لطفا خانمای متاهل نظربدن

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرامون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

پست طولانی شما رو خوندم .. هیچ موردی برای بد دل شدن شما ندیدم به جز اینکه گفتید حس کردم به شوهرم حسودی کرده! همین ؟!

احتمال نمیدی همسن هستید و ایشون تصور میکنه میتونه حالا که مزدوج شده ارتباط خانوادگی بیشتری بگیره و کنار هم خوش باشید؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پست طولانی شما رو خوندم .. هیچ موردی برای بد دل شدن شما ندیدم به جز اینکه گفتید حس کردم به شوهرم حسو ...

این احتمالم خیلی دادم صحیح امیدوارم همین باشه چون شب عروسیش مست بود اون حرفوزد یعنی چی انرژی مثبت میگیره

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرامون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

این احتمالم خیلی دادم صحیح امیدوارم همین باشه چون شب عروسیش مست بود اون حرفوزد یعنی چی انرژی مثبت می ...

وایب خوب میگیره . معنی انرژی مثبت همینه😊

اگر رفتارش هنگامی که همسرتون هست با مواقعی که نیستند یکسان هست جاینگرانی نیست . خوش باشید 🌱