2777
2789
عنوان

پولم و خوردن

67 بازدید | 10 پست

سلام ،دوستان یه سوال ، من از یکی داشتم کتاب میگرفتم و حماقت کردم اعتماد کردم و به ایشون پول واریز کردم البته ازش شماره گرفته بودم یادم رفته بود سیو کنم دیدم از دیشب تا الان پیاممو سین نزده ، الان رفتم پیوی دیدم شماره حساب و ... اینا هست ولی شماره ی خودش و پاک کرده . من خیلی استرس گرفتم میخوام بفهمم اگر پولم و خورده حداقل بگه من یه طوری جور کنم کتابارو سفارش بدم که اگر مامان بابام بفهمن طرف دزد بوده من و دعوا نکنن... چی کار کنم ؟ میگید صبر کنم ؟ یعنی اگر دزد بود بلاکم میکرد ؟ یا چت و پاک میکرد ؟ یا نه چرا جواب نمیده ؟ فکر و خیال دیوونم کرد .

یک و نیم بود پول

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهش دوباره پیام بدهواسه دوستم همینطوری شد من با اکانت خودم پیام دادم طرف جواب دادکلی حرف بارش کردم د ...

آیدی ندارن حتی که بخوام با یه اکانت دیگه بهش پیام بدم . هیچی فقط ازش دوتا شماره کارت دارم و یا اسم و فامیل 😭

آیدی ندارن حتی که بخوام با یه اکانت دیگه بهش پیام بدم . هیچی فقط ازش دوتا شماره کارت دارم و یا اسم و ...

اوووو چه بد

پیگیر شو

من شماره پلیس فتارو داشتم الان گم کردم خودت زنگ بزن میخوای ببین باید چیکار کنی

به طرف هم بگو زنگ میزنم پلیس

اوووو چه بدپیگیر شومن شماره پلیس فتارو داشتم الان گم کردم خودت زنگ بزن میخوای ببین باید چیکار کنیبه ...

میدونی یه بار قبل اینکه پول و بزنم هم گفت دانشجو هستم شرمنده دیر جواب دادم و یه نصف روز آنلاین نشد ... میگم نکنه الان هم برای همینه ؟ وایسم صبح بزنم ؟ دیر نشه؟

میدونی یه بار قبل اینکه پول و بزنم هم گفت دانشجو هستم شرمنده دیر جواب دادم و یه نصف روز آنلاین نشد . ...

پس یه روز صبرکن جواب نداد دوباره پیام بده بهش باز یکم صبرکن دیگه جواب نداد زنگ بزن

ببین با پست ممیخواسته بفرسته؟کدپستی نیومده برات؟از بله با ششماره ای که دادی بهش ببین

پس یه روز صبرکن جواب نداد دوباره پیام بده بهش باز یکم صبرکن دیگه جواب نداد زنگ بزنببین با پست ممیخوا ...

اتفاقا گفت تحویل پیش خوان دادم ، ولی از بله برام کدی ثبت نشده دعا کنید بفرسته چون اگر نفرسته تا پول جور کنم بدبختم