2777
2789
عنوان

زندگی کردن

47 بازدید | 2 پست

برای خودت چای بریز ، حتی اگر کسی نیست که همصحبتت باشد .

آرام نفس بکش ، عطرش را حس کن و با تمامِ وجود جرعهجرعه بنوش . برای خودت کتاب بخر ، حتی اگر کسی کنارت نیست که با او دربارهی داستانهایش حرف بزنی. در سکوت ورق بزن ، غرقِ ماجراهایش شو و اجازه بده ذهنت به دنیاهای جدید سفر کند .

برای خودت قدم بزن ، حتی اگر هیچ مقصدی در کار نباشد . بگذار پاهایت تو را هر جا که دوست دارند ببرند ، به خیابانهای خلوت ، به کوچههای قدیمی ، به کنار رودخانهای که صدای آبش آرامت میکند .

برای خودت لبخند بزن ، حتی اگر دلیلی برای شادی نداری . لبخندت شاید دلیل شادی فردایی باشد که هنوز از راه نرسیده است.

برای خودت بنویس ، از دغدغههایت ، از آرزوهایت ، از رویاهایی که هنوز به آنها نرسیدهای . نترس از اینکه کسی آنها را نخواند ، مهم این است که خودت آنها را حس کنی ، لمس کنی ، باورشان داشته باشی .

برای خودت موسیقی پخش کن ، با آهنگهای مورد علاقهات همراهی کن ، حتی اگر کسی صدایت را نشنود.

برای خودت مهربان باش ، به خودت عشق بده ، خودت را دوست داشته باش ، بدون انتظار از دیگران .

زندگی کوتاهتر از آن است که بخواهی برای توجه یا محبت دیگران ، خودت را فراموش کنی . تو خودت کافی هستی ، خودت دلیل شادی ، آرامش و امیدی.

برای خودت #زندگی کن ، چون در نهایت این *تو* هستی که تا آخر راه ، با خودت خواهی ماند !

چه خوب نوشتین ! من همه اینارو انجام میدم و از همه اینا تماشای طلوع خورشید و قدم زدن زیر بارون رو خیل ...

منم خیلی دوست دارم قدم زدن زیر بارون ، مشاهده طلوع و غروب خورشید مخصوصا قدم زدن تو کویر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید