2777
2789
عنوان

اولین درآمدم 🙂✨

245 بازدید | 31 پست

خیلی حالم خوبه و خیلی هم تخفیف دادم بهش و راضی بود خداروشکر از کارم

خودشم آرایشگر بود گفت برات تبلیغ میکنم همش بهم میگف استرس نداشته باش خیلی خوب بود خلاصه بیشتر از همه چیز برای خودش ذوق داشتم دستام میلرزید اول کاری حالم بد بود درد شدیدی داشتم ولی خب لبخند آخرش🥲🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چجوری

اول که نصب میکنی با کد ملی مامانت یا بابات یا اگر متاهلی بچه داری چیزی یه حساب باز کن کد معرف منم بزن بعد اون دوساعت زمان میبره تایید بشی بزن بخش بلوجونیور و بچه زیر ۱۸ سال پدر مادرت رو وارد کن یا حالا مال خودت و کد دعوت خودت رو بزن ۱۵۰ رو هر کدوم بهت میده اگرم خودت سن بالایی که از کد دعوتت برای شوهرت و هرکسی استفاده کنی ۱۵۰ بهت میده

اول که نصب میکنی با کد ملی مامانت یا بابات یا اگر متاهلی بچه داری چیزی یه حساب باز کن کد معرف منم بز ...

اسی من باعث شدم بگی و یه زیرمجموعه جمع کنی توروخدا فقط ۵دقیقه میلی گلدثبت نام کن بعدش سریع حذف کن خیلی پول لازمم