2777
2789

الان خیلی گردشگرا بیشتر شده

مناطق مسکونی و تجاری بیشتر شده

دیگه مثل قبل جنس های خارجی ارزون نیست، تقریبا همون قیمت خودشه

پر از بلاگر

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

و بهم گفتن شلوغی باعث شده امنیت بیاد پایین درسته؟

من همچین چیزی رو حس نکردم. ولی خب ممکنه.

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

از ده سال پیش ساخت وساز چند برابر شده بعضی از روستاهای بکر شهر شدن جمعیت ساکن زیاد شده سطح خدمات خی ...

حیف از روستاهای بکر و تاریخی که ساخت و ساز بشه

سطح خدمات...!؟ چطوری پایین اومده

حیف از روستاهای بکر و تاریخی که ساخت و ساز بشهسطح خدمات...!؟ چطوری پایین اومده

۱۰ سال پیش اجناس خاصی تو فروشگاههای قشم میفروختن با طرح و رنگی که جاهای دیگه پیدا نمیشد با قیمت پایین میفروختن که الان دیگه نمیبینی!🙂

فقط پتوی مسافرتی و بعضا لباس بچه گونه و... تنوع نسبت به ایران خوبه!

و رفتار و حرف زدن فروشنده ها... آدمهایی با شخصیت که گذاشته بودن قسمت خدمات الان کسانی رو تو فروشنده گی و اسکله و خدماتی میبینی (طرز رفتار و صحبت کردن)که تو شیراز و تبریز بهشون اجازه کار نمیدن! باید خودشونو اصلاح کنن