2821
2789
عنوان

مکزیک🇲🇽🌮🩸💔

462 بازدید | 25 پست

عجب کشور شخمی ایه ، هرجای این کشور خطرناکه من نمیدونم مردمش چطور زندگی میکنن و جالبه میزبانی جام جهانیم گرفتن ، اگر فیفا ذره ای برا تیما و مردمی که قراره بیان این کشور ارزش قائله باید میزبانی رو ازشون بگیره . کارتل کشورو فرا گرفته و با کشتن ملت بجورایی انگار داره کشورو اداره میکنه هرکار بخواد میتونه بکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🔻شهر میزبان جام جهانی سقوط کرد!

🔹شهر گوادالاخارا، میزبان جام جهانی ٢٠٢۶، کمتر از چهار ماه مانده به شروع این مسابقات، بهدست افراد تبهکار سقوط کرد.

🔹کارتلهای موادمخدر کنترل این شهر رو در دست گرفتن تا زنگ خطر جدی برای تماشاگران جام جهانی به صدا دربیاید.

🔹کارتل CJNG با حدود ۱۹۰۰۰ عضو در ۲۱ ایالت از ۳۲ ایالت مکزیک، قدرتمندترین کارتل در مکزیک محسوب میشود.

🔹این اتفاقات بعد از اینکه پلیس رئیس این کارتل معروف به «ال منچو» رو کشت، رخ داده است.

🔹سابقۀ خشونت در این شهر طولانی است و بهتازگی ۵٠٠ کیسۀ سیاه حاوی اعضای بدن انسانهای سلاخی شده در اطراف ورزشگاه میزبان جام جهانی خبرساز شده بود.

🆔 @GizmizTel 💯

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱