2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام با عرض معذرت و عذر خواهی از استارتر عزیز و نازنین واقعا معذرت ولی فک میکنم این چیزی که میگم دغدغه همه تون باشه، ما نیاز داریم به گزینه حذف تاپیک چون در هفته فقط سه روز میتونیم به نی نی یار بگیم حذف کنن تاپیکمونو اونم اگه جواب بدن و حذف کنن تاپیک رو، همگی بیان تو این تاپیکی گذاشتم و پیام بذارید تا حداقل پونصد تا هفتصدتا صفحه بشه تا بشه جز پر بازدید ترین تا این تاپیک دیده بشه توسط مسئولان نی نی سایت تا ببینن این همه آدم اینو میخوان و برای دوستاتونم بفرستین و دوستاتونم دعوت به این تاپیک کنین، و همینطور میتونیم همه تاپیکامونو بزنیم گزینه حذف تاپیک تا اگه همه تاپیکا این شد این کارو کردن، با تشکر از همه ی شما عزیزان.❤🌹💕💐💝💋

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18032010/کاش-گزینه-حذف-تاپیک-بزارین

سلام با عرض معذرت و عذر خواهی از استارتر عزیز و نازنین واقعا معذرت ولی فک میکنم این چیزی که میگم دغدغه همه تون باشه، ما نیاز داریم به گزینه حذف تاپیک چون در هفته فقط سه روز میتونیم به نی نی یار بگیم حذف کنن تاپیکمونو اونم اگه جواب بدن و حذف کنن تاپیک رو، همگی بیان تو این تاپیکی گذاشتم و پیام بذارید تا حداقل پونصد تا هفتصدتا صفحه بشه تا بشه جز پر بازدید ترین تا این تاپیک دیده بشه توسط مسئولان نی نی سایت تا ببینن این همه آدم اینو میخوان و برای دوستاتونم بفرستین و دوستاتونم دعوت به این تاپیک کنین، و همینطور میتونیم همه تاپیکامونو بزنیم گزینه حذف تاپیک تا اگه همه تاپیکا این شد این کارو کردن، با تشکر از همه ی شما عزیزان.❤🌹💕💐💝💋

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18032010/کاش-گزینه-حذف-تاپیک-بزارین

اگه براتون نمیاره روی لینک نگه دارین و گزینه سرچ رو بزنین براتون میاره.

من یوگا وقتی کار میکنم بهتر میشم یا با یکی حرف میزنم افکارم رو میگم

گاهی ب گوشی ور میرم ک حس بدم رو کامل از بین نمیبره فقط جریان افکارم رو قطع میکنه اما همچنادن اضطراب و حس بدم رو دارم