2777
2789
عنوان

عیدی برای معلم

75 بازدید | 14 پست

میخوام برای معلم دخترم عیدی بگیرم. اموزگار دبستان هستن

پیشنها تون چیه. در حد ۵۰۰ تا ۷۰۰ می تونم هزینه کنم

دختر خانم جوان و مجرد هستن. واقعا خلاق و زحمت کش هستن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کارت هدیه

ولی کاش این رو مد نکنید یا حداقل دور از چشم بقیه بهش بدید

چرا نمیذاری روز معلم بهش کادوی بهتر بدی؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

این یکی رو دیگه مد نکنید لطفا...

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

کارت هدیه ولی کاش این رو مد نکنید یا حداقل دور از چشم بقیه بهش بدیدچرا نمیذاری روز معلم بهش کادوی به ...

قطعا جلوی بقیه این کار رو نمی کنم. خیلی حساسم به اینکه بقبه بچه ها و حتی بقیه معلم ها نبینن و مطلع نشن

عزیزم منم معلم کلاس چهارمم ولی مدرسه غیر انتفاعی هستم لطفا بهم بگید چه خلاقیت هایی داره معلم بچتون؟ ...

کلا پایه ی تدریس ش بازیه

مثلا برای علوم اندام های گوارش رو با خمیر بازی سر کلاس گروهی درست می کنن

برای پرسش اجتماعی مثلا چندتا صندلی میذاره هر صندلی به اسم یه پادشاه یا یه سلسله بعد بچه ها در نقش اون پادشاه میشن اقدامات رو میگن. مثلا یه صندلی هخامنش یه صندلی ماد یه صندلی اشکانیان

بچه ها میان رو صندلی میشینن در مورد هخامنش میگن اون یکی که رو ماد نشسته در مورد ماد میگه ....

حالا اینا رو مثال زدم.

کلا پایه ی تدریس ش بازیهمثلا برای علوم اندام های گوارش رو با خمیر بازی سر کلاس گروهی درست می کننبرای ...

چه جالب دیگه چیا ؟؟ لطفا بهم بگو من سال اولم معلم مدرسه غیر انتفاعی شدم زیاد تجربه ندارم🥲

چه جالب دیگه چیا ؟؟ لطفا بهم بگو من سال اولم معلم مدرسه غیر انتفاعی شدم زیاد تجربه ندارم🥲

ایشون هم سال اولش هست.

مثلا منظومه شمسی هر کدوم از بچه ها یک سیاره.

یکی هم خورشید

قشنگ بچه ها دوری و نزدیکی به خورشید رو دیدن

هر کدوم همین طور که دور خودش می چرخید دور خورشید هم می چرخید تا سال خورشیدی هر سیاره رو درک کنن. کلی هم سرشون گیج میرفت.. مثلا اون سباره که دور تره هنوز یه دورش هم تموم نشده بود سیاره ی نزدیک به خورشید چند دور زده بود

یعنی چند سال بهش گذشته بود ولی اونی که دورتر بود هنوز یکسال هم نشده بود

کلمات مهم هر درس فارسی یکی از بچه ها میشه اون کلمه

مثلا میگه ناظم .بعد بچه ای که اسمش ناظم هست میاد با دو تا هم خانواده ش نظم. منظم. کنار هم

کلمه ی بعدی میاد باز با دوتا هم خانواده ش کنار هم