2777
2789
عنوان

کنکور 1405

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 54 پست
از اول هدفت فیزیو بوده؟

من اصلا علاقه به کارای پزشکی ندارم

صرفا فشار خانواده و اینکه ترجیحم فیزیو هست نسبت به تمام رشته های پزشکی

بیوتکنولوژی هم دوست دارم میدونم میارم ولی تو ایران هیچ آینده ای نداره

وگرنه دست خودم بود تجربی ام نمیومدم متاسفانه هنرم که ده سال ساز میزدم بخاطر تجربی ول شد دیگه نه راه پس دارم نه راه پیش

مامانم که میزد تو سرم فقط دندون و پزشکی منم از اول سال تا الان دارم بهش میگم نمیخوام

تا الانم که نتونسته بودم بخونم بخاطر عدم انگیزه بوده دیگه به خودم اومدم تلاشامو بکنم حداقل یه نتیجه ای بگیرم تا اینجا که اومدم بی هدف نمونم

تا پارسال قبل عید بکوب میخوندم معدلم بالا بود دقیقا از جایی که تأثیر نمرات نهایی هست گند زدم یعنی از خرداد پارسال

دهمم عالی بود با اینکه همش نهایی بود معدلم بالای ۱۹ شد ولی تأثیر نداره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اصلا علاقه به کارای پزشکی ندارم صرفا فشار خانواده و اینکه ترجیحم فیزیو هست نسبت به تمام رشته های ...

وای تو رو میبینم یاد خودم میفتم هنوز خیلی خامی

حتی نمیدونی رشته بیوتکنولوژی فقط تو دانشگاهای خیلی خوب ارائه میشه و رتبه زیر 200 میخواد و بهترین و خفن ترین رشته تجربیه

با این عدم علاقه ای که گفتی ببین فقط بخون که بری

سر رشته هم اگه واقعا علاقه نداری سخت نگیر بری دانشگاه خانوادتم کم کم قبول میکنن همه نباید پزشکی و دندون بخونن

ـ

به نظرم جمله دومت از بیخ و بن غلطه کافیه اینو بگی هر جا بِبُری میگی خب فوقش آدم یک سال بمونه عیبی ند ...

خب فرض کن یه سال دوباره کلی فشار روانی روت باشه بخوای از اول بشینی بخونی عقب بیوفتی

شما چون چندین سال عقب افتادی برا اینکه نا امید نشی برای خودت اینو میگی

خب درستم هست موفق باشی

نهایتش خب یه سال دیگه آدم میمونه صدشو میذاره بره دیگه

مگه ادم چقدر میخواد عقب بمونه از دانشگاه رفتن سخته خب هی از اول

وای تو رو میبینم یاد خودم میفتم هنوز خیلی خامیحتی نمیدونی رشته بیوتکنولوژی فقط تو دانشگاهای خیلی خوب ...

بیوتکنولوژی زیست فناوری یکی از اشناهامون با 12 هزار تهران خوند و بیکاره الان وگرنه رشته خیلی خوبیه و خیلی سخته چون کار تو ایران نداره تجهیزاتش نیست برای مهندسی ژنتیک کسی سمتش نمیره

من نشنیده بودم رتبه 200 بخواد

خب فرض کن یه سال دوباره کلی فشار روانی روت باشه بخوای از اول بشینی بخونی عقب بیوفتی شما چون چندین سا ...

آره! به حرف آسونه وقتی هنوز تجربه نکردی اینقدر راحت راجع بهش اینطور حرف بزنی

به نظرم شما برو بعد اون یک سال پشت موندنت بیا حرف حساب بزنیم🤝

ـ

بیوتکنولوژی زیست فناوری یکی از اشناهامون با 12 هزار تهران خوند و بیکاره الان وگرنه رشته خیلی خوبیه و ...

اطلاعاتتو بروز کن پس

با 12 هزار اون احتمالا میکروبیولوژی بوده تا بیوتکنولوژی

آره شاید تو ایران اوضاعش مثل خارج از کشور نباشه ولی با ظرفیت کمی که داره جا برای پیشرفت هست بازم، که به خود طرف برمیگرده

برای دانشگاه تهران زیر 200 میگیره بقیه جاها اونقدر تفاوتی نمیکنه

برای مهاجرت هم بهترین رشته هست

ـ