2777
2789
عنوان

کنکور 1405

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 54 پست
یعنی میشهههه؟؟با معدل نهایی خوب رتبه خوب شه؟؟اگه درصدامو بالا تر ببرم 5000 میارم؟؟

قشنگم تراز ۵۰۰۰ برا فیزیو خیلییی کمه مگه اینکه پرستاری یا بهداشت بیاری ببین ترازت هرچقدر بالاتر باشه که تراز توی نظام جدید که ۳ساله تغییر کرده بهتره بعد تازه با معدل عالیم ساخته میشه حتی اگه مثلا معدلت ۱۹.۵ بشه و درصدات طرفای ۴۰ باشه پزشکیم میاری

بوس بت :)من واقعا حس میکنم وقتم کمه همون کلاسارو میبینم و جزوه های خودشونو کار میکنماره دیشب دنباله ...

منم جزوه هاشونو دارم ولی خیلی کار نکردم سر کلاسشون جزوه های خودشون که هل میکردن یادداشت میکردم هر از گاهی

QB از امروز شروع کردم امیدوارم دوازدهمش رو تموم کنم تا آخر اسفند که فقط پایه بخوام عید و بعد عید جمع کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امیدوارم منکه نهایی یازدهمم زبان 19.5 به غیر اون ادبیات و عربی 15 شدم زیست و شیمی 12 دینی 13 جالب نب ...

منم ادبیات کم شدم

زیست و دینی ۱۷ و نیم

عربی و زبانو شیمی ۱۹

ادبیات ضریبش بالاست :))))) مجبورم ترمیم بزنم

از طرفی دوستم نهاییشو فقط خوب داده بود دامپزشکی قبول شد اونم پارسااااال امسال که نهاییا تاثیرش ۶۰ عه

منم ادبیات کم شدمزیست و دینی ۱۷ و نیمعربی و زبانو شیمی ۱۹ ادبیات ضریبش بالاست :))))) مجبورم ترمیم بز ...

واییی خوش به حالت خوب دادی که من پارسال خوب ندادم اصلا

دهمم خوب دادم که حذف شد تاثیرش

ببین برای فیزیو کلا رتبت باید زیر پنج هزار باشه

شیراز اگه بخوای رتبت باید زیر دو هزار باشه

فیزیو چون دانشگاه ازاد نداره و همه دولتی ها هم ندارنش ظرفیتش کمه و رقابتش بالاست

«در من کسی زندگی میکند که هرگز به دنیا نیامد.»

ببین برای فیزیو کلا رتبت باید زیر پنج هزار باشه شیراز اگه بخوای رتبت باید زیر دو هزار باشه فیزیو چون ...

وایی چه سخت

ازاد نداره یعنی؟؟

من هنوز نمیدونم دقیقا چه رشته ای میخوام فعلا میخوام صدمو بذارم

از الان میشه رتبه ام رو برسونم ۵۰۰۰؟؟

بعدش دیگه بشینم فک کنم به انتخاب رشته

وایی چه سخت ازاد نداره یعنی؟؟ من هنوز نمیدونم دقیقا چه رشته ای میخوام فعلا میخوام صدمو بذارم از ...

نه فیزیو کلا ازاد نداره

دولتی هم حتی حدودا ده تا شهر اگه اشتباه نکنم بیشتر ندارنش

شیرازی که تو میخوای فیزیو نهایتا تا ۱۵۰۰ بگیره

فعلا بخون ببین رتبت چطور میشه بعد به رشته و دانشگاه فکر کن با توجه به رتبت

«در من کسی زندگی میکند که هرگز به دنیا نیامد.»

فیزیو پیراپزشکی نیست دانشکده توانبخشیهبعدشم فیزیو شیرازی که میگی خیلی رتبه خفنی میخواد چون تیپ یکه ا ...

وایی بدبختی داره کلا...

من صدمو میذارم ولی توان پشت موندن ندارم اصلا میشناسم خودمو پشت کنکور برا من مثل ترک تحصیله