2777
2789
عنوان

ولی خودمونیما

257 بازدید | 23 پست

تهران چقدر قشنگه

مخصوصا محله های قدیمیش با اون جوی آب های قشنگ و گربه ها و خونه های جورواجور و درختای بلندش

با صدای ماشین ها و شلوغی مترو و دستفروش هاش

با نوازنده های دوره گردش و گل فروش های سر چهار راه

با کافه ها و قنادی های دنجش

با غروب آفتاب پشت چراغ قرمزش

با میوه فروشی های رنگارنگش و چرخ سبزی فروش

چقدر دوست دارم این شهرو

فک نکنم هیچ جای دنیا برام مثل تهران بشه💛

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

با بستنی فروشیا و طعم بستنی آدامسیشicon

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

هیچ جای دنیا؟ دیگه زیادی داری اغراق میکنی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

فقط تهران اینجوریه؟

هر شهری قشنگیای خودشو داره

من خب خودم تهران هستم و طبیعتا شهر خودمو بیشتر از بقیه جاها دیدم.

عزیزم یه دوروز شیراز نیومدی و نگشتی 🫠😅

شیراز که عشقه

خون های ریخته شده نه توی خیابونا ، بلکه تو رگهای ماست🖤