2777
2789
عنوان

ولی خودمونیما

146 بازدید | 23 پست

تهران چقدر قشنگه

مخصوصا محله های قدیمیش با اون جوی آب های قشنگ و گربه ها و خونه های جورواجور و درختای بلندش

با صدای ماشین ها و شلوغی مترو و دستفروش هاش

با نوازنده های دوره گردش و گل فروش های سر چهار راه

با کافه ها و قنادی های دنجش

با غروب آفتاب پشت چراغ قرمزش

با میوه فروشی های رنگارنگش و چرخ سبزی فروش

چقدر دوست دارم این شهرو

فک نکنم هیچ جای دنیا برام مثل تهران بشه💛

نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچ جای دنیا؟ دیگه زیادی داری اغراق میکنی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

با احترام مخالفم

بعنوان کسیکه اونجا بدنیا اومده و بزرگ شده خیلی دلگیره

از جایی کالانمراضی ترم

اگه چیزی گفتم که حس کردی بهت برخورده بدون متوجه منظور من نشدی من مسئول کج فهمی تو نیستم.اگه مخالف نظرمم هستی لطفا ریپلای نزن جواب نمیدم.من اینجا هستم که طبق تجربیات شخصی خودم نظرمو بگم که شاید بدرد کسی خورد. دنبال دعوا نباشید اینجوری قشنگتره🌱😊

فقط تهران اینجوریه؟

هر شهری قشنگیای خودشو داره

من خب خودم تهران هستم و طبیعتا شهر خودمو بیشتر از بقیه جاها دیدم.

نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

عزیزم یه دوروز شیراز نیومدی و نگشتی 🫠😅

شیراز که عشقه

من ک خوشم نمیاد

واقعا هیچی نداره هوای الوده اعصابا داغون فقط کار اونجا بیشتره

اگه چیزی گفتم که حس کردی بهت برخورده بدون متوجه منظور من نشدی من مسئول کج فهمی تو نیستم.اگه مخالف نظرمم هستی لطفا ریپلای نزن جواب نمیدم.من اینجا هستم که طبق تجربیات شخصی خودم نظرمو بگم که شاید بدرد کسی خورد. دنبال دعوا نباشید اینجوری قشنگتره🌱😊

خون های ریخته شده نه توی خیابونا ، بلکه تو رگهای ماست🖤

واقعا هیچی نداره هوای الوده اعصابا داغون فقط کار اونجا بیشتره

منم یمدت تهران بودم بد نبود ولی خب شهر خودمون نمیشه

لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝