2777
2789
عنوان

تجربی ها بیان

131 بازدید | 32 پست

میگن تجربی خیلی سخته در حدی ک از مدرسه اومدی باید با همون لباسا بنشینی بخونی چون وقت کم میاری این درسته؟😐

یعنی تا این حد ؟ میشه یه توضیحی درمورد تجربی بدید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نوچ اصن این نیست روزای مدرسه ۵ ۶ بخونی روز تعطیلم ۱۰ ساعت امکان نداره قبولی رشته تاپ نشی فقط باید اصولی هم بخونی چرته همش گوش نده آدم هس تا ۴ هم استراحت میکنه بعد شروع میکنه معدل برتر هم هس

نه عزیزم اینجوریم نیست

در ثورتی باید انقدر غلیظ بخونی که دهم و یازدهم جیزی نخونی بمونه سال کنکور

البته خیلی زیاد به خود فرد ربط داده بعضیا یه مطلب تو دو ساعت میفهمن بعضیا تو پنج ساعت

تابستون دهم و یازدهم خوب بخون

تو طول سالم همون درسایی که معلما میدن دقیق مطالعه کن

از کم شروع کن و به مرور زیاد کن

چون بخوای از دهم روزی ۱۲ ساعت بخونی کلا زده میشی

کاربری از ۱۲.مرداد دسته منه(:
مشاور نیازه بگیرم ب نظرت!

اگه راه و روش مطالعه و تست زنی رو هنوز بلد نیستی اره حتما ولی تحقیق کن ی خوبشو پیدا کن ولی خودتو محدود ب مشاور نکن سعی کن خودت یاد بگیری خوندن و برنامه ریزی رو

میرفتم بیرون پیاده روی در حد نیم ساعت یک ساعت یا اخر شب نیم ساعت گوشی انتطار داشتی بگم پارتی میرفتم؟ ...

نه خواستم ببینم گوشی هم بوده جز تفریحاتت پارتی چیهه😂😂

ی سوال یکم شخصی تو رابطه ک نبودی سالای کنکور اصن؟

نه خواستم ببینم گوشی هم بوده جز تفریحاتت پارتی چیهه😂😂ی سوال یکم شخصی تو رابطه ک نبودی سالای کنکور ...

اها اره بابا بدون گوشی حس غار نشینی داشتم ولی اینستا نداشتم میرفتم چندتا کانال و اینا چک میکردم همین

یازدهم چندماه درگیر بودم ی دو سه ماهم افسرده ولی بعدش ب خودم اومدم بیشتر خوندم