2777
2789
عنوان

همسایه هامون

183 بازدید | 22 پست

واااااقعا حیوونن

ببین ینی اینجوری نیس که بگی مثلا یه بچه دارن صبح میدوئه شب میدوئه کلاااااا از 24 ساعت روز 25 ساعت صدای گرومب گرومب میاد حتی نمیدونم چه غلطی میکنن که این صدا میاد

روانی شدیم بخدا

چیکار کنیم

شکایتم کردیم به جایی نرسیده

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت؛ من همه محو تماشای نگاهت...🕊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا ملت اینطوری شدن🥲

بنظرم یبار سرو صدا راه بنداز باهاش اگ مسالمت امیز گفتی و گوش نکرده

میگم یه سوال خونه هایی ک مثلا اپارتمانی هستن یا دوطبقه فقط صدا از بالا میاد پایین یا از پایینم میره بالا؟(منظورم راه رفتن نیست کلا حرف زدن و این چیزا) سوالم بیشتر واسه خونه های دوطبقس

چرا ملت اینطوری شدن🥲بنظرم یبار سرو صدا راه بنداز باهاش اگ مسالمت امیز گفتی و گوش نکردهمیگم یه سوال ...

از پایین هم میره راحت . من قشنگ پایینی مون میاد صداشون رو میشنوم میفهمم اومدن

وای نگو که دلم خونه مخصوصا این دیوار به دیوارمون ۲تا وحشی داره ۷و۱۱ساله روانیمون کردن داد و بیداد بدو بدو که خونه ما میلرزه از شانسشون اصلا طبقه زیر حرفی نمیزنه شما صاحبخونه هستین اونا چی

از پایین هم میره راحت . من قشنگ پایینی مون میاد صداشون رو میشنوم میفهمم اومدن

واییی😑😑حالا من چیکار کنممممم

بنظرت خونه دوطبقه واسه زندگی،اول بهتره یا دوم؟هردوهم حیاط داره

قراره با جاری زندگی کنم اصلا خوشم نمیاد صدامو بشنوه

واییی😑😑حالا من چیکار کنممممم بنظرت خونه دوطبقه واسه زندگی،اول بهتره یا دوم؟هردوهم حیاط دارهقراره ب ...

دوم بهتره یعنی شما بالا باشی. من خودم به صدا حساس هستم کسی بالا سرم گروم گروم کنه تحمل ندارم و ترجیحم اینه بالا باشم