انگار پول حروم خیلی ارزشش بیشتر شده والا هرکسی رو ک میبینم پول حروم میخوره یهترین زندگیا رو داره بهترین ماشینا راحت ترین زندگی اونوقت ما ک دنبال حلالیم باید حسرت ۹۹ درصد آرزو ها رو دلمون بمونه حتی حسرت یه ماشین یا خونه ساده که تو این زمونه مثل نون و آب مهمه
ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی نگو بخدا این پولای حروم میشن دردو مرض واسه ادم
یکی از نزدیکامون مواد مخدر میفروخت و میداد خونوادش اخرش خواهرش سرطان گرف یه پاشو قطع کردن
یا همسایمون حروم خور بود بچه دار شدن بچهش معلول ذهنی و جسمی انقدددد دلم برا بچهش میسوزه🥺
معمولا اونایی که مخالفن و ریپلی میکن جواب میدمو دیگه زجه بزنن نمیخونم😌🙌🏻 خدا زده های خود تحقیر وطن فروش ریپلی نزنن 🥰حاجی غصه چیو میخوری؟! اینجا مملکت امام زمانه و به دست صاحب اصلیش میرسه😍🌱 تو کی دیدی زنبور بشینه پشه رو متقاعد کنه عسل بهتر از کثافته پس رها کن و مخور جهان گذراان😍 من اگر صفت بودم *امید* میشدم.
اسی نگو بخدا این پولای حروم میشن دردو مرض واسه ادمیکی از نزدیکامون مواد مخدر میفروخت و میداد خونوادش ...
من میبینم که طرف نونوایی داره خب آرد دولتی رو با کمک یه واسطه از شرکت آرد تو کیسه های آزاد میکردن و به جای ۱۰۰ هزار تومن ک دولتی. بهشون میدن ازینطرف یه کیسه رو ۱و پونصد میفروختن یعنی از یه کیسه یه میلیون و چهارصد سود روزی چند تا میفروختن و کلی سود میکردن الانم از صفر شروع کردن و چند تا ماشین نو چند میلیاردی دارن حالا یه آدم حلال خور برا یه ماشین دست دوم باید همه عمرشو بدبختی بکشه
ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...
خیلی سخته ها میبینی که یعده چقدر تو رفاهن و پیشرفت میکنن ...و اونوقت آدم با پول حلال هیچوقت به جایی ...
تو سری خور چرا؟مبگم سرت بالا باشه یعنی اینکه توسری خور نباش...بعدشم پیشرفت اونا ظاهریه... حقیقی و ماندگار نیست اما پیشرفت ما واقعیه و همیشه برامون میمونه تابعد مرگ و دنیای واقعیوابدی رو برامون میسازه
پول حلال برکت داره. شرکتی که من کار میکنم همه دارن میدزدن. من نمی تونم بخورم اینجور پول هارو. نه لذتی برام داره نه برکت داره نه اینکه در شان من نیست. آره داداش