2777
2789
عنوان

قدرت عجیب ذهنی

123 بازدید | 23 پست

سلام دوستان میخواستم ازتون بپرسم که ایا این یه قدرت عجیب ذهنیه؟ من معمولا زیاد تو ذهنم سناریو میسازم و یه بخشیش هم راجع به یه نفر خاصه. بعد جدیدا چند بار این اتفاق افتاده که من دقیقا هر چیزی که سناریوش رو تو ذهنم با اون آدم ساختم چند روز بعد تو واقعیت دیدارمون اتفاق افتاده و تازه خیلی چیزای بی ربطیم هست که واقعا یهویی اون اتفاق میفته یا بحثش پیش میاد ولی من قبلش دقیقا به همون فکر کرده بودم

سعی کن اگر چیزیم هست تو دلت نگه داری

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برا آدمایی که ندیدم این اتفاق نمیفته که :)💔

نه شوخی میکنم ، این که میگی قدرت حساب میشه بله ذهن خیلی قدرت های بیشتر از اینم داره

همه شهر ایران جگر خسته اند، به کین سیاوش کمر بسته اند

نه شوخی میکنم ، این که میگی قدرت حساب میشه بله ذهن خیلی قدرت های بیشتر از اینم داره

پشمااام. خیلی خیلی عجیبه برام. بعد ببین من به اون آدم تقریبا هر روز فکر میکنم یه مدت زیادیه و تازگی به این مرحله رسیده

پشمااام. خیلی خیلی عجیبه برام. بعد ببین من به اون آدم تقریبا هر روز فکر میکنم یه مدت زیادیه و تازگی ...

راجب یک نفر فقط این سناریو ها جواب داده یا هر سری به هرچیزی فکر میکنی اتفاق میوفته؟

همه شهر ایران جگر خسته اند، به کین سیاوش کمر بسته اند