2777
2789
عنوان

از خدا بدم میاد

186 بازدید | 20 پست

بچه ها ببخشید واقعا معذرت میخام من مشکلات سلامتی دارم هرچی پیش خدا و امام ها دعا میکنم نه تنها خوب نمیشم بلکه حالم بدتر میشه به طرز عجیبی

مثلا امروز فقط یک بیماری دارم خودم یا اطرافیان برام دعا میکنن حالم بدتر میشه یه بیماری دیگه هم میگیرن واقعا خیلی عجیبه دیگه نمیدونم یه تنفر عجیب به خدا و مخصوصا قرآن و پیامبر ها پیدا کردم واقعا برای خودمم عجیبه اما امروز واقعا انگار ناخودآگاه میخاستم قرآن رو پاره کنم😭😭😭 حالم بده دکترا نمیفهمن چطوره و بعضی جاها رفتم میگن برات دعا نوشتن اصلا اون دختر قبلی نیستم بعضی وقت ها انگار عقده ای میشم بلند میشم میرقصم نصف شب یا با خودم میخندم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درکت میکنم

منم درگیر بیماری هستم که منو گوشه نشین کرده

به خدا خیلی گله کردم شبا تا صبح التماسش کردم که این درد هارو برام خاموش کنه

به هزار دعا و صلوات نشد نمیدونم چه آینده ایی در انتظارمه واقعا نمیدونم این درد من رو تا کجا میکشونه

امیدوارم هر چی ک هست دیر نشه میترسم خودم دست بزنم و این زندگی رو تموم کنم

کاش خدا خودش تموم کنه 🥺

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

درکت میکنم منم درگیر بیماری هستم که منو گوشه نشین کرده به خدا خیلی گله کردم شبا تا صبح التماسش کردم ...

واقعا من تا امروز همش دوست داشتم به گذشته برگردم اما الان میگم ای کاش امشب بخوابم صبح بیدار نشم اینقدر درد نکشم😭😭

نمیدونم هیچکس نمیفهمه یکی میگه بیماری عفونی داری یکی میگه نخاع مشکل داره یکی میگه دیوونه ای

عزیزمممم

ان شالله ک حالت خیلی خوب بشه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

حس میکنم تحت تاثیر یه نیروی شیطانی قوی هستی ک تورو تحت کنترل گرفته...

نمیدونم رفتم جایی گفت جادوی کردن باید بری جای دیگه دعا بگیری که این باطل بشه اما من کسیو نمیشناسم از طرفی میترسم اینکارو بکنم بدتر بشم

تو میتونی من مطمئنم

نمیتونم بریدم توی این شرایط که بیشتر از هرچیزی به همدلی و محبت مادر و پدرم داشتم که هرچند از همون بچگی نداشتم، اصلا براشون مهم نیست پدرم بهم میخنده و مادرم از خوشحالی میرقصه😭😭