2777
2789
عنوان

پسرای سایت

113 بازدید | 20 پست

من فکر میکردم فقط من پسرم و تو این سایتم بقیه توی ددی سایتن تا وقتی که تاپیکم پر بازدید شد هزارتا درخواست دوستی از پسرای سایت اومد برام😂 نمیدونم فازشون چیه به منی که پسرم ام درخواست دوستی میدن دیگه ببین شما خانوما چی میکشید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسر به پسر💀

اگه چیزی گفتم که حس کردی بهت برخورده بدون متوجه منظور من نشدی من مسئول کج فهمی تو نیستم.اگه مخالف نظرمم هستی لطفا ریپلای نزن جواب نمیدم.من اینجا هستم که طبق تجربیات شخصی خودم نظرمو بگم که شاید بدرد کسی خورد. دنبال دعوا نباشید اینجوری قشنگتره🌱😊

دوتاشو قبول کن ببین چشونه

یکیشون با اینکه زن و بچه ام داشت عکس پروفایلمو دیده بود بهم میگفت بهت پول میدم ترتیبمو بدی ازت خوشم اومده پشمام ریخت😂😂 دیگه بقیه پسرا رو درخواستشونو قبول نکردم

یکیشون با اینکه زن و بچه ام داشت عکس پروفایلمو دیده بود بهم میگفت بهت پول میدم ترتیبمو بدی ازت خوشم ...

عجب حرمله ای

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
میدونیمیخان دست به یکی بشین باهم مارو ایسگا کنین

نه بابا یکیشون با اینکه زن و بچه ام داشت عکس پروفایلمو دیده بود بهم میگفت بهت پول میدم ترتیبمو بدی ازت خوشم اومده پشمام ریخت😂😂 دیگه بقیه پسرا رو درخواستشونو قبول نکردم

نه بابا یکیشون با اینکه زن و بچه ام داشت عکس پروفایلمو دیده بود بهم میگفت بهت پول میدم ترتیبمو بدی ...

یا خدااااااااا

کجا همین سایت خودمون؟؟

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست