2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیمارستان خصوصی؟؟

اره عزیزم من اخر اسفند نامه سزارین دارم ۶۰ تومنه

سال دیگ گرونترم میشه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
اره عزیزم من اخر اسفند نامه سزارین دارم ۶۰ تومنه سال دیگ گرونترم میشه

اره منم حدودی خواستم برای تیر تاریخ زایمانمه و اینکه سز اختیاری میشی درسته؟؟؟ازاد یا با بیمه شده ۶۰؟؟؟از کی باید نامه بگیرم نمیدونم باید چیکار کنم اصلا

اره منم حدودی خواستم برای تیر تاریخ زایمانمه و اینکه سز اختیاری میشی درسته؟؟؟ازاد یا با بیمه شده ۶۰؟ ...

از دکترت بگیر

بگو میخام سزارین بشم

ماه اخر بهت نامه میده

اره من اختیاری ام

مشکلی واسع زایمان طبیعی ندارم خودم میخام

هیچ بیمه ندارم تامین اجتماعیم

بیمه تکمیلی اگه داری بعضیاشون قبول میکنن

بعضیاشونم نه میگن فرزند دوم سزارین قبوله ن اول

یعنی سزارین دومی باشی

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
از دکترت بگیر بگو میخام سزارین بشم ماه اخر بهت نامه میده اره من اختیاری ام مشکلی واسع زایمان طبیعی ن ...

منم بچهاولمه ازادم کلا بیمه ندارم ایشالله به سلامتی زایمان کنی عریزم منم اصلا نمیتونم به طبیعی فکر کنم

منم بچهاولمه ازادم کلا بیمه ندارم ایشالله به سلامتی زایمان کنی عریزم منم اصلا نمیتونم به طبیعی فکر ک ...

پزشک متخصص بری ک تو بیمارستان خصوصی کار کنه

تا بگی قبول میکنه

البته پول اونم حساب کن من ۲۵ تومن گرف

منم واقعا اهلش نبودم

مرسی قربانت ان شاللع نینی شمام بسلامتی بدنیا بیاد

پزشک متخصص بری ک تو بیمارستان خصوصی کار کنه تا بگی قبول میکنه البته پول اونم حساب کن من ۲۵ تومن گرف ...

اخه دکتر من کلا زایمان نمیکنه یعنی الان برم دکتر پیدا کنم یا خود بیمارستان دکتر داره???بعد اینکه برای شما تمام شده شد ۸۵یعنی

اخه دکتر من کلا زایمان نمیکنه یعنی الان برم دکتر پیدا کنم یا خود بیمارستان دکتر داره???بعد اینکه برا ...

برو ی دکتر ک بیمارستان خصوصی کار میکنه پروندتو ببر اونجا

ن بابا هزینهدجانبی دارع تا نزدیک صد هم میره