2777
2789
عنوان

بیاید لطفا❤️

94 بازدید | 10 پست

لطفا برای دختر کوچولوی من دعا کنید

یه مشکل مادرزادی داره که اگه برطرف نشه

سه ماهگی باید جراحی کنه

عمل سنگینی نیس ولی باید بیهوش شه

دعا کنید تا سه ماهگی که دکتر گفته مشکلش برطرف شه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
عزیزم خدا سلامتی بده به این کوچولو

ممنونم سلامت باشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا شفاش بده عزیزم مشکلش چیه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خدا شفاش بده عزیزم مشکلش چیه

مرسی❤️

فرنوم زبان(چسبندگی داره کمی)

در اینده ممکنه رو تکلم تاثیر بذاره

دکترش گفت زمان میدیم اگه رفع نشه قبل شروع صحبت کردن باید جراحی شه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالله اوکی میشه همه چیز

ممنونم

انشالله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی❤️فرنوم زبان(چسبندگی داره کمی)در اینده ممکنه رو تکلم تاثیر بذارهدکترش گفت زمان میدیم اگه رفع نشه ...

اها

مشکل خاصی نیس عزیزم من برای عمل فتق پسرم رفتم به کوچولو هم کنار تخت پسرم بود زبونش چسپندگی داشت عملش کردن اصلا سخت نبود راحت حرف میزد و شیطنت میکرد

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اهامشکل خاصی نیس عزیزم من برای عمل فتق پسرم رفتم به کوچولو هم کنار تخت پسرم بود زبونش چسپندگی داشت ع ...

اره عمل سختی نیست

ولی چون نوزاده و باید بیهوش شه نگرانم

خدا پسرتو حفظ کنه برات

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عمل سختی نیستولی چون نوزاده و باید بیهوش شه نگرانمخدا پسرتو حفظ کنه برات

نگران نباش عزیزم ایشالا بخیر بگذره

فدات همچنین نی نی شمارو♥️

نگران نباش عزیزم ایشالا بخیر بگذرهفدات همچنین نی نی شمارو♥️

قربونت برم ممنونم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40