2777
2789
عنوان

لطفا بیاید💔😔

112 بازدید | 10 پست

بچا من فیزیک دانشگاه دولتی ملایر قبول شدم . و نمیدونم برم یا نه . از طرفی ۴ سال پشت کنکور بودم و درمورد بازار کار و آینده و اینکه بعد اون ۴ سال قراره چیکار کنم کلی فکر تو سرمه که دارم کلافه میشم . قبلا فقط برام مهم بود قبول شم اما الان که قبول شدم نگران آیندمم هستم . بنظرتون استخاره کنم؟ کسی اعتقاد داره ؟ و استخاره واقعا درسته؟

گاهی ضعیف و رنگ پریده گاهی قوی و پر نور، ماه معنی انسان بودن را میفهمد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب فرض هم اگ نری، ی سال محروم میشی.پس برو، تو این ی سال شاید خوشت اومد

نه رشته های باسوابق محرومیت نداره . میتونم برم ثبت نام ولی مرخصی تحصیلی بگیرم و ترم بعد برم دانشگاه تا اون موقه یه کنکور هم میدم

اخه تکلیفم بعد ۴ سال چیه میدونی چقد طول میکشه به بازار کار برسم

همه رشته ها همینن مگه پزشکی یا بعضی پیرا ها یا فرهنگیان همه رشته ها همینه منم مهندسی مکانیک دولتی شهر خودمون قبول شدم مهر ثبت نام کردم ولی مرخصی گرفتم دوترم اول و پشت کنکورم الان

همه رشته ها همینن مگه پزشکی یا بعضی پیرا ها یا فرهنگیان همه رشته ها همینه منم مهندسی مکانیک دولتی ش ...

منم دوس ندارم الکی برم وقتمو تلف کنم