2821
2789
عنوان

عشق ی طرفه

86 بازدید | 7 پست

دخترا من شاید ده ساله یکی رو دوست دارم و همو خونه هم که میریم میبینیم ولی خب محل کارش شهر ما نیست در هر صورت میبینمش💔

خودش نمیدونه منم متاسفانه شخصیتم جوری نبود و نیست که برم بهش بگم فکر میکنم برای دختر خوب نیست بره بگه

روز دختر امسال برام ب پست عاشقانه فرستاد و تبریک گفت دیگ سر حرف باز شد و هی برا هم پست میفرستادیم تا سر این ماجراها که نت قطع شد دیگ تموم و شد و ادامه پیدا نکرد ..

حالا من از فکرش نمیتونم بیام بیرون دائم دارم بهش فکر میکنم همش میگم اگه میخواست خودش نیومد یک حرکتی میزد باز میگم من حضوری خیلی سرد برخورد میکنم باهاش حتی سلامم به زور میکنم بدبخت چطوری میخواد بیاد جلو

در هر صورت باید فراموشش کنم ولی نمیتونم🥲💔نمیدونم باید چطوری باهاش کنار بیام و خودمو خلاص کنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگر دوست داشت میگفتمنم تو شرایط شما ام دقیقا اونم پست و اینا میفرسته ولی خودمو این طوری قانع کردم که ...

🥲خیلی سخته

ی بار فهمیدم با یکیه تا مرز ازدواج هم پیش رفت از ذهنم انداختنش بیرون گفتم دیگ درست نیست بهش فکر کنم

تا بعدش خورد بهم و کنسل شد و دوباره شروع شد

آخه میدونی من حضوری اصلا به این محل نمیدم 😂 چرا نیومد پیام میداد آخه البته دارم خودمو گول میزدم واقعا اگر میخواست میگفت

🥲خیلی سخته ی بار فهمیدم با یکیه تا مرز ازدواج هم پیش رفت از ذهنم انداختنش بیرون گفتم دیگ درست نیست ...

منم ۶ساله دوسش دارم کلا دیگه الان بیاد بگه هم ارزشی نداره چون خیلی این چند سال سخت بود

🍓🧚🏻

منم ۶ساله دوسش دارم کلا دیگه الان بیاد بگه هم ارزشی نداره چون خیلی این چند سال سخت بود

اوه الان دیدم کنکوری؟ تو دیگ باید حتما تمومش کنی لطمه به درست نزنه خدایی نکرده