hhvdgjjgfdff مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 9628 عنوان بیاید نظر بدین 64 بازدید | 13 پست فکر کنید میخواهید به یک نفر. آداب معاشرت و رفتار با دیگران آموزش بدین چی بهش میگین 😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن دیروز | 15:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hhvdgjjgfdff مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 9628 احترام هر کسی رو در هر حالی نگه دار کاش بشه 😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن
شیداخانومم عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1560 کاش بشه میشه کافیه بخوای احترام ادب گاهی سکوت گاهی فرو بردن خشم همه و همه کمک کننده ان
hhvdgjjgfdff مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 9628 میشه کافیه بخوای احترام ادب گاهی سکوت گاهی فرو بردن خشم همه و همه کمک کننده ان ببین خیلی دوست دارم احترام بزارم احترام همه رو نگه دارم آدم مودبی باشم گاهی وقتها از دستم در میره کنترل رفتارم ندارم 😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن
شیداخانومم عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1560 ببین خیلی دوست دارم احترام بزارم احترام همه رو نگه دارم آدم مودبی باشم گاهی وقتها از دستم در میره کن ... تمرین و تمرین میشه به خدا من خودم تو عصبانیت هر کاری کنمهر کاری بی احترامی نمیکنم
hhvdgjjgfdff مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 9628 تمرین و تمرین میشه به خدا من خودم تو عصبانیت هر کاری کنمهر کاری بی احترامی نمیکنم من صدام میره بالا دیگه تمومه زبونم دست یکی دیگس انگار 😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن
شیداخانومم عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1560 من صدام میره بالا دیگه تمومه زبونم دست یکی دیگس انگار باور کن این اخلاق اونقدر بد هست که ح و حساب نداره اصلا موقع عصبانیت فقط سکوت کن و چند تا صلوات بفرست تو اون لحظه از این به بعد سعی کن خودت و کنترل کنی هر چند سخت بود
hhvdgjjgfdff مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 9628 باور کن این اخلاق اونقدر بد هست که ح و حساب نداره اصلا موقع عصبانیت فقط سکوت کن و چند تا صلوات بفرست ... بعد نمیدونی چیه ذهنم قفل میشه انگار صدام میلرزه 😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن
شیداخانومم عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1560 بعد نمیدونی چیه ذهنم قفل میشه انگار صدام میلرزه بهترین راهت در اون لحظات سکوت هست و فکر به اینکه ممکنه چیادبگی و دلخور شن و دیگه نش جبران کرد
hhvdgjjgfdff مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 9628 بهترین راهت در اون لحظات سکوت هست و فکر به اینکه ممکنه چیادبگی و دلخور شن و دیگه نش جبران کرد نمیدونم یکی میگفت چسب بزن روی دهنت 😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن
شیداخانومم عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1560 نمیدونم یکی میگفت چسب بزن روی دهنت 😐😐😐😐😐چسب و فقط صبر میزنه رو دهن ادم صبور باشید چیزی نمیگی