2777
2789
عنوان

بی بی چک😢😢

49 بازدید | 11 پست

چقدر جوابش درست در میاد

صحتش چطوریه

من دیروز زدم جوابش منفیه

ولی خیلی استرس دارم

چیکار کنم😭😭😭😭

از کی نشون میده

پریود نشدم خیلی دیر شد از استرس دارم میمیرم

بااینکت رابطه محافظت شده داریم بازم استرس دارم😢😢😢

هر ماه یا ۲۶ بوده یا ۲۷ یا ۲۸

الان خیلی دیر شد

ب نظرتون ب جواب بی بی شک میشه اعتماد کرد

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

معمولا که جوابش درست درمیاد ولی خطا هم داره، اگه سابقه نداشته عقب بندازی آزمایش بده

یعنی با استفاده از کا..... بازم میشه

خیلی استرس دارم

تازه رادیولوژی رفتم

دارم دق میکنم😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی با استفاده از کا..... بازم میشهخیلی استرس دارمتازه رادیولوژی رفتمدارم دق میکنم😭😭😭😭

بله احتمالش که هست شاید پارگی داشته ...ولی حالا استرس نده به خودت فعلا که چیزی معلوم نیست آز بده مطمئن بشی

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

بله احتمالش که هست شاید پارگی داشته ...ولی حالا استرس نده به خودت فعلا که چیزی معلوم نیست آز بده مطم ...

عکس دندون برا زن باردار ضرر داره؟😭😭

عکس دندون برا زن باردار ضرر داره؟😭😭

عزیزم شنیدم که اشعه برای زن باردار خوب نیست ولی با پزشک مشورت کن بعضی از موارد هم اجازه عکس برداری میدن یعنی صدرصد این مسئله منع نشده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شنیدم که اشعه برای زن باردار خوب نیست ولی با پزشک مشورت کن بعضی از موارد هم اجازه عکس برداری م ...

شماّ میدونید ب بی بی چک میشه اعتماد کرد ؟

من بچه دومم مشکل داشت

الان دیگ طافت ندارم۱😭

شماّ میدونید ب بی بی چک میشه اعتماد کرد ؟من بچه دومم مشکل داشتالان دیگ طافت ندارم۱😭

من خودم هر سری استفاده کردم درست در اومده ولی اینجا زیاد شنیدم که نتیجه کاذب هم داره اگه سابقه تاخیر نداشتی یا کیست نداری حتما برو دکتر که ببینی دلیل چیه شایدم اصلا بارداری نباشه باید بررسی بشه، عزیزم نگران نباش🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم هر سری استفاده کردم درست در اومده ولی اینجا زیاد شنیدم که نتیجه کاذب هم داره اگه سابقه تاخیر ...

پارسالم تو ماه رمضون همین شد پریود نشدم

کلی خودمو عذاب دادم

۵ رور تاخیری داشت

ولی الان بازم نمیتونم

دارم عذاب میکشم😭

پارسالم تو ماه رمضون همین شد پریود نشدمکلی خودمو عذاب دادم۵ رور تاخیری داشتولی الان بازم نمیتونم دار ...

پس قبلا هم اینجوری شدی البته این سری طبق صحبت خودت میشه ۶.۷روز ولی بازم احتمال داره که دلیلی به جز بارداری داشته باشه عزیزم اصلا جلو جلو غصه ی چیزی که هنوز اتفاق نیفتاده رو نخور صبح دوباره بزن یا حتما برو دکتر ، میتونم بپرسم بچه دومتون چه مشکلی داشت ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس قبلا هم اینجوری شدی البته این سری طبق صحبت خودت میشه ۶.۷روز ولی بازم احتمال داره که دلیلی به جز ب ...

نقص عضو

دست چپ شو از آرنج نداره😭😭