2777
2789
عنوان

غذای کمکی

76 بازدید | 13 پست

خانما دخترم داره 5 ماهش کم کم تموم میشه غذای کمکی هم دو هفتس دارم میدم فرنی و لعاب و سرلاک الان میدم

سوال اول اینکه کی میتونم موز بهش بدم و سوپ؟

و اینکه فرنیش رو میتونم با شیر گاو و یا پاستوریزه درست کنم؟ 

الان سرلاک برنج میخوره این سرلاکش تموم شد باز باید برنج بگیرم یا میتونم با طعم دیگه ای بگیرم؟

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

برو يه تست الرژي ازش بگير بعد با خيال راحت بهش بده ولي تو اين ماه همينارو بده فعلا 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرنی رو من خودم ک با شیر درست میکنم میدم بعد سرلاکم اصلا غذای مقوی نیس فقط شکم پرکنیه موز و سیبم ک تو کارت واکسنش نوشته چندماهگی باید رنده کنی بهش بدی

من بچه ندارم اما مامانم به خواهرم فرنی ک میداد باشیر گاوم بود بیشتر وقتام بانباتو اب و اردبرنج وگلاب درست میکرد یکم بادوم پودرشده توش میریخت ک سبک ترباشه واسه معدش.موزم ک اره بهش میداد

ااین کاربری برای دو نفر است
برو يه تست الرژي ازش بگير بعد با خيال راحت بهش بده ولي تو اين ماه همينارو بده فعلا 

کجا باید ببرم برا تست الرژی؟

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
کجا باید ببرم برا تست الرژی؟

شیر گاو خیییلی بده

بچه هضم نمیکنه

باعث دیابت تو بزرگسالیه

حتی برای بزرگترا هم بده

ده درصد مردم دنیا هضمش میکنن

چیزی ام که هضم نشه سم هستش

بدون شیر درست کن آخرش که خاموش کردی خنک شد شیر خودتو بریز توش یا شیر خشک

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادیبه حباب نگران لب یک رود قسمو به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفتآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماندلحظه ها عریانندبه تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز