2777
2789
عنوان

خاستگار سنتی

184 بازدید | 29 پست

چجوری باهاش آشنا بشم الان در حد زنگ و پیام هستیم اون تهران من مشهد خب اگرم بیاد من نمیتونم باهاش برم بیرون همه با هم باید بریم پدر و مادرش هم فوت شده که. رفت و آمد کنیم فامیل شوهر دختر خالمه همه چیزای اولیه رو گفتم قبول کرده یکم حساسه ولی بد دل نیس پولداره کار خونه ماشین قیافش خوبه

ولی خب چطور بیشتر آشنا شم باهاش

چرا نمیتونی تنها بری

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانوادگی ی سفر برید مشهد

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

خانوادم نمیزارن

چند سالته مگه؟ تو وقتی میخوای ازدواج کنی یعنی مستقل و بالغی و از پس مراقبت از خودت برمیای و به این آشنایی نیاز داری

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

به اونایی ک همه چیشون خوبه شک کنید

چرا؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

منم الان یه خواستگار دارم معرفی هست بعد مامانش میخواد بیاد منو بیینه من بدم میاد از این کارا برا همین قبول نکردم«هنوز مامانش بیاد منو بیینه خوشش بیینه خوشش میاد یا ن»😅😒

کسی که بهشت را بر زمین نیافته است ، آن را در آسمان نیز نخواهد یافت. خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است🦋