2777
2789
عنوان

روزمو خوردم

213 بازدید | 11 پست

شکم درد و حالت تهوع شدید گرفتم روزمو خوردم حالت تهوعم خوب شد اما همچنان شکمم درد میکنه اما دردش اروم تر شده الان عذاب وجدان گرفتم و حیفم اومد چرا خوردم🥲

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاید به خاطر اینکه خوردی حالت تهوعت خوب شده

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

شکمم چرا نشد عجیب درد میکنه😖

آپاندیس نیست؟

سمت راست پایین شکم؟

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

معدت مشکل داره ؟زخم و رفلاکس معده نداری؟

نمیدونم اول معدم درد میکرد بعد پایین شکمم تا بحال اینطوری نشده بودم

آپاندیس نیست؟سمت راست پایین شکم؟

یجوری درد میکنه که نمیتونم تشخیص بدم اره سمت راست بیشتر درد میگیره ببخشید دستشویی هم که میرم بدتر میشم