2777
2789
عنوان

پارتنر گیجم

52 بازدید | 9 پست

روز جهانی دختره

روز دختر خودمون هم کاری نکرد ولی یادمه

پارسال به پارتنرم گفتم روز دختره فلان روز

گفت ای بابا عزیزم این چه حرفیه خیلی زشته ها خودم تو اینستام میدونم دیگه چرا تو میگی

و هیچ کاری نکرد😐

الانم دلم میخاد بگم ولی میدونم اینجوری حرف بزنه علم شنگه به پا میشه چون نزدیک پریودمم هس اعصاب ندارم منتظرم یه چی بشه بزنم زیر گریه یا دعوا راه بندازم😐چون ولنتاین هم هیچ کاری نکرد نه امسال نه پارسال

با این ک تا لحظه اخر وایسادم

اخرم غر زدم

اعصابم خورده

😭😭😭

روز دختر خارجی تابستون بود ک

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونه بهتر از تو خودشو میزنه به اون راه منفعتش تو نفهمیدنشه صدتای تورو درس میده

میدونم دوسم داره

رفتاراش اینو میگه

خرج میکنه بیرون میریم دوسم داره ناز میکشه ولی چه فایده مراسمات و مناسبت ها ک برا من مهمه هیچ کاری نمیکنه

نه فرداس

اخه من یادمه تابستون کادوشم گرفتم

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

میدونم دوسم دارهرفتاراش اینو میگهخرج میکنه بیرون میریم دوسم داره ناز میکشه ولی چه فایده مراسمات و من ...

توام عین خودش مراسما هیچ کاری نکن اگه گفت بگو از خودت یادگرفتم

توام عین خودش مراسما هیچ کاری نکن اگه گفت بگو از خودت یادگرفتم

اخه من مراسما خیلی برام مهمه

همیشه بهش گفتم مهمه

یعنی راضی ام کل سال بیرون نرم ولی ولنتاین و تولد و روز دختر و روز مرد و سالگرد و اینجور چیزا حتما باشه

من برا اون یکاری کنم اونم برا من