2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا بشم

127 بازدید | 9 پست

من دوتا خط داشتم که چون با بابام بحث کردم نامزدم گفت برو خط تو عوض کن منم عوض کردم بعد دیروز فهمیدم بابام تصادف کرده اون دوتا خط روشن کردم دیروز زنگ زدم به بابام و به نامزدم هم گفتم که اینکار کردم اونم گفت دیگه با اون مرد حرف نزن((حق داره مامانمم گفت با بابات حرف نزن)) خلاصه امروز صبح من با اون خط ها برنامه نصب کردم بعدش نامزدم زنگ زده گفته مگه نگفتی خط هارو سوزوندی فکر نکن من نمیفهمم گفتم من خط هارو نسوزوندم و اینکه میدونم شمارم داری برات بالا میاد

الان پیام داده بار آخرت باشه چیزی قایم میکنی

منم گفتم من چیزی قایم نکردم زنگش زدم داد میزنم میگه کار دارم قطع میکنه سرم

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقد سمیه نامزدت

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
چقد سمیه نامزدت

الان تقصیر من چین

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

احساس کردم شوهر منه . من خیلی وقته که دارم به جدایی فکر میکنم به نتیجه نمیرسم

الان چکنم

خیلی پروسه سختیه اگر فقط همین یکبار بوده بیخیال شو ولی بنظرم این اخلاقشونه و بار ها تکرار می کنن

اره بار ها تکرار کرده

اره بار ها تکرار کرده

رلته یا نامزدت؟

هرچی که هست خیلی ک....خله فوری جدا شو

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...