2777
2789
عنوان

برای افطار

118 بازدید | 15 پست

عدسی میخوام درست کنم

برای شام چی بپزم ب نظرتون؟

هرچقدر فک میکنم ب ذهنمنمیاد

ماکارانی اوکی میشه؟

شما شام چی میپزید؟

حتی شاهنامه هم اینقدر قهرمان نداشت🖤🖤🖤دیگر بحثی نیست... دیدنی ها را دیدید ، شنیدنی هارا شنیدید اگر باز هم نفهمیدید، نانتان در نفهمیدن است! پروفایل رو کپی نکنید خودمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون عدسی رو با نون بخورین خیلی خوشمزست

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
همون عدسی رو با نون بخورین خیلی خوشمزست

اون برا افطاره دیگه

حتی شاهنامه هم اینقدر قهرمان نداشت🖤🖤🖤دیگر بحثی نیست... دیدنی ها را دیدید ، شنیدنی هارا شنیدید اگر باز هم نفهمیدید، نانتان در نفهمیدن است! پروفایل رو کپی نکنید خودمم

توروخدا منم فقط مرغ دارم زرشک پلو دیشب گذاشتم امشب چی بذارم بقیه روزه نیستن فقط من روزه م واسه خودم ...

منم شیر برنج گذاشتم با فرنی هم دم اذان درست میکنم که گرم باشه بخورم

میشه برای عروسیم صلوات بفرستید ❤️

همون یکیشو بپز کافیه دیگه

ن افطار و شام جداس برا ما

منم شیر برنج گذاشتم با فرنی هم دم اذان درست میکنم که گرم باشه بخورم

فردا شیر برنج میپزم🤤

من ماکارونی و سالاد الویه از قبل دارم همونها رو گذاشتم برای شام

الویه دلم میخواد ولی نمیدونم چرا یختمه اماده کردنش

تنبلبم میاد

نوش جان

توروخدا منم فقط مرغ دارم زرشک پلو دیشب گذاشتم امشب چی بذارم بقیه روزه نیستن فقط من روزه م واسه خودم ...

اره بهترین چیزه نوش جان

اون برا افطاره دیگه

مگه شما افطار میخورین سیر نمیشین؟ بازم شام میخورین؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!