2777
2789
عنوان

پخش عکس و فیلم

940 بازدید | 83 پست

اگه خریت کرده باشی تو رابطه گول خورده باشی و خریت کرده باشی و به یه پسر عکس و فیلم های لختی و بد داده باشی که تو اونا صورتم نیس نهایتا تو یکیش چونه و لبم مشخص باشه اگه اون کثافت بفرسته اینارو برای فالوورام و بگه لخت فلانیه و ابروت رو ببره شما جام بودین چیکار میکردین؟باید چیکار کرد چجور به زندگی ادامه داد تو این مواقع؟ بخدا من یبار تو زندگیم حماقت کردم و گول خوردم اینقد اصرار کرد

میدونم کارم خیلی اشتباه بود باور کنید خودم موندم چجور گولشو خوردم و همچین خریتی کردم بخدا دختر خوب و تحصیل کرده ای هستم

دوستام میگن اگه خدایی نکرده واقعا فرستاد به فالوورات کاملا انکار کن تو هستی و شکایت کن ازش

ولی خیلی نگران ابرومم

پلیس فتا پدرشو در بیارن

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چو لبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دادسرای جرایم رایانه ای و فتا

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

پلیس فتا پدرشو در بیارن

مدرک تهدید ازش ندارم متاسفانه تو سکرت چت سریع تهدید کرد و سین زدم پاک کرد الان پنج ماه گذشته

زنگ زدم فتا گفت بدون مدرک کاری نمیکنیم

اگه تهدیدت کرده شات بگیر شکایت کن پلیس فتا باباشو درمیاره

مدرک تهدید ازش ندارم متاسفانه تو سکرت چت سریع تهدید کرد و سین زدم پاک کرد الان پنج ماه گذشته

مدرک تهدید ازش ندارم متاسفانه تو سکرت چت سریع تهدید کرد و سین زدم پاک کرد الان پنج ماه گذشته زنگ زدم ...

خب پس غلطی نمیکنه نگران نباش

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چو لبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

برو پلیس فتا البته یه پیجیم هست انیستا این مشکلو حل میکنه واقعیم هست تهدید کرده تا الان؟!

پیجش رو بهم میدین لطفا

مدرک تهدید ازش ندارم متاسفانه تو سکرت چت سریع تهدید کرد و سین زدم پاک کرد الان پنج ماه گذشته زنگ زدم ...

بخدا چن باری دیدم ولی پیج شو ندارم زنگ بزن بهش بعد پای قضیه رو بیار وسط حرف زد ظبطش کن

هی امام زمانم کجایی

🙄🙄

من هیچ حرفی با غیر ایرانی(عرب و طرفدار عرب) ندارم👎 پس هر نطقی ک داری نگه دار برای خودت👎 در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍