2777
2789
عنوان

دارم می

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 25 پست
به نظرت کار درستیه

مگه تهش جدایی نیست؟

برو شانستو امتحان کن

مرده رو تنها ببین بهش بگو شوهرم از زن تو حرف میزنه

نمیدونم زن تو خیلی سعی میکنه با شوهرم ارتباط بگیره

یجوری بندازش تو فکر که فکر کنه زنش داره خیانت میکنه یا تصمیمی داره تا شوهره جلوشو بگیره کلا دیگه نیان طرفتون

به شوهره بگو تا شوهر خودتو تهدید کنه که اگا ببینمت میکشمت

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
ما تهش جدایی نیست؟برو شانستو امتحان کنمرده رو تنها ببین بهش بگو شوهرم از زن تو حرف میزنهنمیدونم زن ت ...

خبر نداری شوهرم توی مغازه اینا کار میکنه کل درامدشون از شوهر. منه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرش اینقدر بی غیرتی که حد نداره

خدا رحم کنه

نکنه اصلا شوهرت با زنه رابطه داشته؟

خیلی عجیبه ها

از اون آدمایی نیست وسط رابطه جنسی یکی دیگه رو تصور میکنه؟ و میخواد اون جای تو باشه؟

اگه شرایطش رو داری جدا شو کلا

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
زنده جادوگره زن خوبی نیست از اون وضع خرابا تیپ افتضاح

زنه داره مشکل ساز میشه برات

شوهرت باید اصلاح شه

از طریق خانواده خودت وارد عمل شو

بندازشون به جون شوهرت رگو تهدیدش کنن که اگه سر به راه نشی زندگیتو درست نکنی یکاری میکنیم

حالا به جای یکاری شما چیزی رو بگین که نقطه ضعفشه