2777
2789
عنوان

دارم می

245 بازدید | 25 پست

دارم طلاق بگیرم یک ساله داریم دوندگی میکنیم تو دادگاه شوهرم داره شور پست بودن رو در میاره کلا شده یه آدم دیگه که اصلا من نمیشناسمش بچه هامو عذاب داره میده هر دادگاهی داریم میگه بچه ها رو میارم شهادت بدن علیه تو دیروزم میگفت کاش زن رفیقم زن من بود دعوامونم سر این بود که گرفت منو زد گفت این خونه جای دوتا زن نیست رفیقش و زنش زیر پایش نشستن منو طلاق بده الان من میخوام برم برای بار آخر با خانوادش حرف بزنم چون رفته یک سری دروغ راجع به من به اونا گفته به نظرتون کار درستی میکنم چون احساس کردم واقعا خودمو بچه هام داریم قربانی یه اون هوسباز میشیم میوا

شوهرت دوتا زن داره؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم ولی همش میگه کاش اون زنه خواهر داشت میگرفتمش

احساس میکنم با زنه ریختن رو هم

اون زنه هم سر شوهرشو کنه زیر آب و شوهرت بگیرش

برو با شوهر همبن زن حرف بزن روشنش کن پیاز داغشم زیاد کن تا کلا قطع ارتباط کنن با شوهرت

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

موندن ارزش نداره صلاحیت نداره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر