2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرکنم اگه زیر قسمت خالی قالب رابتونی بافویل محکم بپوشونی وکفی براش درست کنی وبعدژله درست کنی بریزی توش وبزادی ببنده وبعدتوی کیک جاسازی کنی بهتر باشه

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
وقتی که کلا کیک روازقالبش دراوردم وسردشدمیخوام توقسمت خالیه قالب توکیک ژله بریزم

ژله رو درست کنین نیم بند که شد بریزید وگرنه جذب کیک میشه

💖.💖.تیکر دومین سالگرد نامزدیمه.💖.💖سلامتی عشق سربازم که میدونم هر کاری میکنه تا خوشبختم کنه  
وقتی که کلا کیک روازقالبش دراوردم وسردشدمیخوام توقسمت خالیه قالب توکیک ژله بریزم

میتونید ژله بریلو از لوازم قنادی ها تهییه کنید بریزید

💖.💖.تیکر دومین سالگرد نامزدیمه.💖.💖سلامتی عشق سربازم که میدونم هر کاری میکنه تا خوشبختم کنه  
چطوری کیک درست می‌کنید؟چن روز پیش برا بار اول درست کردم خراب شد 😏با آرد نانوایی !زرده تخم مرغمم زیا ...

خوب اول ازهمه آردت خوب نبوده باید آردسفیدقنادی از لوازم قنادی فروشی هابگیری

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
چطوری کیک درست می‌کنید؟چن روز پیش برا بار اول درست کردم خراب شد 😏با آرد نانوایی !زرده تخم مرغمم زیا ...

کیک خراب نمیشه؟ همون اول که میخوام کیک روتوقالب بریزم یکم موادشوبریزم بعدکیوی بعدبقیه مواد رو؟

ن عزیزم شما کیکت که اماده شد وسطش رو ببر کیوی بزار 

ژله رو میشه چند روش با کیک همراه کرد 

ژله بریلیو برا تزیین 

کیک که پخت از قالب دربیاری تو قالب ژله بریزی تقریبا   خودش گرفت یکم ژله بریزی مثل مرحله ژله دورنگ تا اون اندازه ولی ژله دومی کم فقط به اندازه ای که کیک برگردونی روش و بچسبه به ژله زیری وقتی برمیگردونه زیرش کیک و روش ژله  با کاراملم میشه اینجوری آماده کرد عالیه 

میتونی کیکت که آملده شد تو ظرفت دورش خامه شکوفه بزنی بعد ژله نیم بند بریزی بذاری ببند از همه راحتتره