2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فرهنگیان از اول بیمه ای و حقوق داری و مستقلی و استخدامی و کارمند دولت

حقوق هم خوبه درآمد بالا ولی باید خیلیی بدویی تا بتونی به درآمد برسی.چون خیلیا میخوننش

دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥

برای فرهنگیان باید قبلش کنکور سراسری قبول شی؟

اگه چیزی گفتم که حس کردی بهت برخورده بدون متوجه منظور من نشدی من مسئول کج فهمی تو نیستم.اگه مخالف نظرمم هستی لطفا ریپلای نزن جواب نمیدم.من اینجا هستم که طبق تجربیات شخصی خودم نظرمو بگم که شاید بدرد کسی خورد. دنبال دعوا نباشید اینجوری قشنگتره🌱😊

برای فرهنگیان باید قبلش کنکور سراسری قبول شی؟

نه فرهنگیان کنکورش جداست که اگه ترازت خوب باشه دعوت میکنن به مصاحبه و بعد ادامه فرایند...

کنکور خود فرهنگیان نه سراسری انسانی یعنی اردبیهشت ماه هست

من یچیزیو نفهمیدم مثلا فرض کن من دیپلم انسانی دارم باید برم کنکور فرهنگیان شرکت کنم درسته؟

یا باید اول کنکور سراسری قبول شم بعد برم کنکور فرهنگیان شرکت کنم

اگه چیزی گفتم که حس کردی بهت برخورده بدون متوجه منظور من نشدی من مسئول کج فهمی تو نیستم.اگه مخالف نظرمم هستی لطفا ریپلای نزن جواب نمیدم.من اینجا هستم که طبق تجربیات شخصی خودم نظرمو بگم که شاید بدرد کسی خورد. دنبال دعوا نباشید اینجوری قشنگتره🌱😊

من یچیزیو نفهمیدم مثلا فرض کن من دیپلم انسانی دارم باید برم کنکور فرهنگیان شرکت کنم درسته؟یا باید او ...

اولی که گفتی

اسی ببخشید جواب میدما🩷

نه فرهنگیان کنکورش جداست که اگه ترازت خوب باشه دعوت میکنن به مصاحبه و بعد ادامه فرایند...

یعنی نباید قبلش حتما کنکور سراسری بدی؟چون یکی ب من انگار اینجوری گفت

من یچیزیو نفهمیدم مثلا فرض کن من دیپلم انسانی دارم باید برم کنکور فرهنگیان شرکت کنم درسته؟یا باید او ...

میری کنکور فرهنگیان ثبت نام میکنی و کنکور میدی دیگه سراسری انسانی نمیخواد