2777
2789
عنوان

خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 28 پست
یا افسرده است یا داره افسرده میشهشوهر منم یه مدت اینجوری بود خدارو شکر یه کم پیشرفت کردیم درست شد

م قرار بود مادرشوهرم هزینه هاشو بده😂😂😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

حق بده بهش.زندگی خیلی سخته.

اره ولی میخام نجاتش بدم کمکش کنممم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐 خب همسرمه حالش بده روزای خوبم با هم بودیم جبران کرده همه جوره حالا ک ایجوریگ شده میشه ولش کن ...

اگ موقتیه نه

بهش اقتدار بده بگو تو خیلی خفنی تو خیلی خوب مدیریتش میکنی مطمئنم اینم حل میشه و میگذره

خاطرات خوبی ک موفقیتاشو هرچند کوچیک یادش میندازه تعریف کن

اگ موقتیه نهبهش اقتدار بده بگو تو خیلی خفنی تو خیلی خوب مدیریتش میکنی مطمئنم اینم حل میشه و میگذرهخا ...

موقیته خب منم میخام کمکش کنم

میگم ولی خب انقد ب...یی داشتیم دیک خسته اس امیدی نداره

برای ما برعکسه،همیشه شوهرم بهم امید میده...مرد نا امیدی تزریق کنه خیلی سخته،خداصبرت بده

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

برای ما برعکسه،همیشه شوهرم بهم امید میده...مرد نا امیدی تزریق کنه خیلی سخته،خداصبرت بده

اره خیلی شرایطمون واقعا خوب نیس صفریم طاقت ندارم ایجور ببینمش

همش امید میدم اونم میگ انقد کشیدم امید معنی نداره امید چیه فقط میگذورنیم

اره خیلی شرایطمون واقعا خوب نیس صفریم طاقت ندارم ایجور ببینمش همش امید میدم اونم میگ انقد کشیدم امی ...

ماهم دوازده ساله ازدواج کردیم،وقتایی بوده که خوردیم به بن بست..تو موقعیتایی قرار گرفتیم که یادآوریشم اذیتم میکنه...تو اون شرایط شوهرم خیلی حال روحی بدی داشت،اما میریخت تو خودش،به روی من نمی آورد،حتی چند بار همون سالها دیدم از بس حالش بد بود باخودش حرف میزد...هعععیی..از این روزا واسه هممون هست

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

ماهم دوازده ساله ازدواج کردیم،وقتایی بوده که خوردیم به بن بست..تو موقعیتایی قرار گرفتیم که یادآوریشم ...

دقیقا ما اول راهیم و شرایطمون همین طوریه همسرم میریزه تو خودش ولی خب میدونم چقد داغونه اصلا سر و صورتش مشخصه سنمون زیاد نیس دلم میسوزه تو این سن....

منم دیگ گیر میدم بگع چشه دلم میخاد لااقل حرف بزنه باهام درداشو بگه داره نابود میشه 💔

دقیقا ما اول راهیم و شرایطمون همین طوریه همسرم میریزه تو خودش ولی خب میدونم چقد داغونه اصلا سر و صور ...

مردها یوقتایی دوست دارن تنها باشن وباخودشون خلوت کنن،خصوصا وقتایی که ذهنشون درگیره،شوهر من که خیلی بدش میاد من بهش گیر بدم هی چته،چته...یه وقتایی خودت پیش قدم شو،برو ببوسش،بغلش کن،..خودش کم کم به حرف میاد...میگذره ایشالله

مردها یوقتایی دوست دارن تنها باشن وباخودشون خلوت کنن،خصوصا وقتایی که ذهنشون درگیره،شوهر من که خیلی ب ...

اره همینه میخاد تنها باشه بدش میاد گیر میدم ولی خب نمتونم منم دست خودم نیستش

همینکارو میکنم ولی بعضی وقتا مقاومت میکنه ...اینم بگم وقتایی ک حالش خوبه واقعا سنگ تموم میزاره برا همه چی

اره همینه میخاد تنها باشه بدش میاد گیر میدم ولی خب نمتونم منم دست خودم نیستشهمینکارو میکنم ولی بعضی ...

خب پس تو اون مواقع به پروپاش نپیچ..شوهر من که بیشتر عصبی میشد..کمکش که نمیکنی،اعصابشم خورد میکنی..میتونی براش یه نسکافه ای،چای ،چیزی ببری باهم بخورین،خودش خواست حرف میزنه...ولی درکل مردا زمانی که همسرشون تو بغلشونه سردرد ودلاشونم باز میشه،راحت ترم باهاش میتونی حرف بزنی

خب پس تو اون مواقع به پروپاش نپیچ..شوهر من که بیشتر عصبی میشد..کمکش که نمیکنی،اعصابشم خورد میکنی..می ...

اره ولی دست خودم نیس خیلی خودمو کنترل میکنم🤦🏼♀️

مشکل اینجاس عقدیم و دور از همیم اگ پیش هم باشیم ک خیلی بهتر میشه همه چی وقتایی ک حالش بد باشه نمیاد پیشم میگ دلم نمخیاد توروعم درگیر کنم ولی وقتایی ک اوکی باشه میاد... منم گاهن زنگ میزنم مامانش میگم مراقبش باشه

اره ولی دست خودم نیس خیلی خودمو کنترل میکنم🤦🏼♀️ مشکل اینجاس عقدیم و دور از همیم اگ پیش هم باشیم ک ...

خب پس...اگه عقدین که شرایط سخت تره..من خودم دوره عقد نداشتم،فقط ده روز،ولی نزدیک دوسال نامزد بودیم،خدایش بدترین دوران زندگیم بود...دوری سخته..حق داری

انقد سرکاره وقت برای ورزش کم میارهتراپیستم پیشنهاد دادم قبول نکرد نمدونم چیکا کنم براش

باید بره چکاپ ازمایش کلی و هورمون

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!