2777
2789
عنوان

خانما

178 بازدید | 28 پست

شما هربار ک ب شوهرتون یا نامزدتون زنگ میزنن حرف دارین بزنین؟؟

کل حرفای ما شده همین ک خسته اس و ناامیده منم مثل رادیو سرصحبی امید بدم بهش و تهشم باز ناامیده😐 هرچی میگم اول راهی بزار یکم پیش بری بعدش بگو نشد

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون همینن وضعیت اقتصادی خیلی بد شده

🙁🙁🙁🙁🙁 شوهر من دیگ خیلییییی بخوشد سخت میگیره باید همه چی عالی باشع هرچی میگم وضعیت بقیه هم همینه فک میکنه بقیه دنبال عشق و حالن بیخیال فکر نکن کارتو بکن😐

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

خوب شرایط سختی ولی ناامیدی با حرف حل نمیشه اگر اوضاع مالی خوبه بره ورزش

یا بره تراپیست اینطوری بهتره

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

ما الان دیگه زنگ نمیزنیم زیاد میذارم بیاد خونه حضوری حرف میزنم اره حرف تا دلت بخواد زیاد داریم حتی من خیلی وقتا کتاب صوتی ها که گوش میدم براش تعریف میکنم یا چیزای جدیدی که یاد گرفتم مثلا دیشب داشتم براش راجع به کلمه جدیدی که یاد گرفتم میگفتم کلمه فسفن همون اشکالیه که وقتی چشم میبندیم میبینیم جالبه نه؟

من نمیدونستم براش کلمه داریم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یا افسرده است یا داره افسرده میشهشوهر منم یه مدت اینجوری بود خدارو شکر یه کم پیشرفت کردیم درست شد

بنظرم افسردع شده

اخه پسری ک من میشناختم اینجوری نبود گفتم بریم پیش یک مشاور قبول نکرد

حرفامم تاثیری ندارع

خو بحثو عوض کن یخورده اذیتش کن خودش دیگه ولت نکنه👅💦🤣🤣

تاپیک قبلم نگاه کردی وقتایی اینجوری حتی نزدیکمم نمیشه

بنظرم افسردع شده اخه پسری ک من میشناختم اینجوری نبود گفتم بریم پیش یک مشاور قبول نکرد حرفامم تاثیری ...

والا ما خواستیم بریم مشاوره چند جلسه هم رفتیم از بس هزینه هاش بالابود داشتیم میشدیم افسرده ی بی پول😂

https://uupload.ir/

خوب شرایط سختی ولی ناامیدی با حرف حل نمیشه اگر اوضاع مالی خوبه بره ورزش یا بره تراپیست اینطوری بهتره

انقد سرکاره وقت برای ورزش کم میاره

تراپیستم پیشنهاد دادم قبول نکرد نمدونم چیکا کنم براش

ما الان دیگه زنگ نمیزنیم زیاد میذارم بیاد خونه حضوری حرف میزنم اره حرف تا دلت بخواد زیاد داریم حتی م ...

خیلی خوبه منم حضوری حرف داریم ولی خب تو ی خونه نیستیم ک بزارم حضوری

خودمم واقعیتش حرفی ندارم زیاد چون همش خونه ام

اره چه جالبب واقعاا

ن ندیدم😐پ چرا باهم هستین خووادم چ لذتی ببره تو رابطه پس!

😐😐😐 خب همسرمه حالش بده روزای خوبم با هم بودیم جبران کرده همه جوره

حالا ک ایجوریگ شده میشه ولش کنم؟😐