2777
2789
عنوان

نظر سنجی + عکس

741 بازدید | 92 پست

چند تا عکس میذارم نظرتون رو راجع به این طرز تفکر میخوام بدونم کیا مخالفن کیا موافق . ممنونم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان راجع ب چی باید نظر بدیم؟

خیانت؟هرزگی مردا و زنا؟یا دعا گرفتن و ابن داستانا؟

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️ 🙏لطفا درخواست ندین🙏

دوستان این عکس بالایی پست منه... سوالی دارین پاسخگو هستم😂😂

منم میخوام نظر بقیه رو بدونم شاید ما بد فکر میکنیم باید طرز فکرمون رو تغییر بدیم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
الان راجع ب چی باید نظر بدیم؟ خیانت؟هرزگی مردا و زنا؟یا دعا گرفتن و ابن داستانا؟

اینکه ایا درسته بگیم پیر دختر هرزه میتونه با دعا گرفتن همه مردا رو از راه به در کنه و ذات مرد این وسط موثر نیست

کدوم طرز فکر؟ با دین و ايمون؟ یا اون یکی؟

آدم خوب و بد ربطی به دین و ایمان و خدا نداره، کسی که ذاتش خراب باشه خرابه، الآن هم متاسفانه چه زن چه مرد شدن اهل خیانت، دعا کن طرفت آدم خوبی باشه فقط همین