2777
2789
عنوان

دیشب نزاشت❗️

1884 بازدید | 156 پست

دیشب دوست پسرم ساعت ۱۲:۵۴ زنگ زد گفت من خیلی دوستت دارما سرد گفتم منم همینطور بعد شب بخیر گفتیم.حالم خوب نبود ساعت ۱:۳۰ اینا میشد رفتم پارک و یه مشت از انواع قرصا با خودم بردم که خودمو بکشم.ولی گوشیم زنگ خورد پارتنرم بود گفت خوابم نمیبرد دلم یجوریه گفتم بهت زنگ بزنم.گفت کجایی؟!گفتم پارک گفت کدوم پارک گفت فلان پارک.گفت چرا این وقت شب رفتی؟گفتم حالم خوب نیست بعد گفتم نیایا گفت میام گفتم نیا بعد قطع کردم.از قرصا براش عکس گرفتم و فرستادم.نامهٔ خداحافظی که از قبل براش آماده کرده بودمم فرستادم بعد خواستم قرص رو بخورم یکی از پشت منو بغل کرد ترسیدم تمام قرصا ریخت رو زمین.برگشتم دیدم پارتنرمه.با داد گفت آروشااااا داری چیکار میکنی؟نخوردی که نه؟دید همه قرصا ریخته زمین دعوام کرد عصبی بود گفت چرا میخواستی خودتو بکشی؟صداش بغض داشت منم گفتم تو امروز بهم خیانت کردی فکر کردی خرم؟نمیفهمم؟گفت آروشاااا بخدا قسم میخورم من خیانت نکردم من سکوت کردم مونده بودم چی بگم.بعد محکم بغلم کرد.بعدش هم منو رسوند خونه.هنوزم ته دلم روشن نیست نمیدونم چرا مغزم با قلبم درگیره.اصلا آرامش ندارم🫠!

جای این اَداها (منظورم عکس و نامهٔ و ایناست) تشریف ببرید روانپزشک التماسا و یک خانواده رو داغ دار و داغون نکنید

اَه

بوی خاک خیس و عطر لیمو🍋... وقتی کسی به اعتقاد من احترام نمیزاره، متقابلا من هم اعتقاد اون رو محترم نمیدونم. همه چی دو طرفه است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چته تو دختر عه

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....