2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر کی مقصره همون پیش قدم بشه

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓

مغرور و لجبازه نمیخاد روبده کم بیاره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

هر کی مقصره همون پیش قدم بشه

اون مقصره به نیاز های روحی و عاطفی رابطه اهمیت نمیده واقعا حس ناکافی بودن بهم دست داده اینکه میگم بقیه چی دارن که من ندارم بلده بااونا صحبت کنه اتفاقات روزانشو بگه کاراشو بگه اهمیت بده اما منی که زنشم نه میپرسمم چخبر چیشد اینا جواب سربالا میده منو حساس کنه منم دعوا گرفتم دیروز

منظور از بقیه خونوادش و فامیلاشن

دقیقا باهمچین مردی باید چکار کرد؟

حد وسط باش نه بچسب ن کات زیاد از حدش رو ارزش بها نده براش عادت بشه تکرار کنه فکر کنه باج میدی یا وظیفته

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر