2777
2789
عنوان

مرد تک فرزند

116 بازدید | 17 پست

بچه ها بنظرتون یه پسر تک فرزند اگه بخواد بعدا ازدواج کنه دو سه تا بچه میخواد یا یکی؟

میدونم هر کسی یه نظری داره ولی میخواستم بدونم از نظر شما دوس داره دو سه تا بچه داشته باشه یا مث خودش یکی؟

بیشتر از یکی معمولأ دوتا

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

شاید چون خودش تنها بوده و خواهر و برادر نداشته و حسرت داره، دو سه تا بخواد که بچه هاش مثل خودش نباشند

بوی خاک خیس و عطر لیمو🍋... وقتی کسی به اعتقاد من احترام نمیزاره، متقابلا من هم اعتقاد اون رو محترم نمیدونم. همه چی دو طرفه است.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرد رو نمیدونم

اما من خودم تک فرزندم هرگز نمیزارم بچم تک فرزند بمونه، خیلی بده بنظرم ،

شوهرم خودشون پنج تا هستن ، من گفتم دو تا بچه میخوام اونم گفت هرچی خودت بخوای فرقی نداره براش، البته که اول اصلا بچه دوست نداشت کلا الان عاشق پسرمونه

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

مرد رو نمیدونم اما من خودم تک فرزندم هرگز نمیزارم بچم تک فرزند بمونه، خیلی بده بنظرم ، شوهرم خودشون ...

حس میکنم نسل جدید دیگه کسی حوصله چن فرزندیو نداره

شوهر من تک فرزنده چهار تا میخواد میگه نمیخوام بچه هام مثل خودم باشن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من یه دوست تک فرزند دارم خانم تقریبا ۴۰ سالشه ۹۹ درصد مواقع قصد داره همه رو توجیح کنه بچه باید تک فر ...

من خودم بچه دوس ندارم ولی پارتنرم تک فرزنده نمیدونم نظر ایشون چیه

تک فرزندی هیچ فرقی با یه بیماری لاعلاج نداره حرمان ابدیه روحی روانی...

انگار که تو پرورشگاه بزرگ شدی ازنظر کمبود عاطفی و.....

تاپیک های مربوط به خودکشی رو گزارش میزنم چون این کاربرا یه مشت قاتل مجازی هستن ضمن اسکل کردن بقیه، خودکشی رو واسه اون افسرده های واقعی دم دستی میکنن، حال بهم زن و بی لول تر اون پهن مغزهایی که مثلا میان دلداریشون، به امید روزی که فهم اونقد بالا بره که تاپیک این روانی ها فقط گزارش باشه

تک فرزندی هیچ فرقی با یه بیماری لاعلاج نداره حرمان ابدیه روحی روانی... انگار که تو پرورشگاه بزرگ شدی ...

من پارتنرم تک فرزنده ولی هیچ کمیودی از نظر عاطفی و ... نداره

فقط خداکنه چن تا بچه نخواد بعدا😁😁