2777
2789
عنوان

کات کنم یا ن

99 بازدید | 15 پست

بچه ها من مجازی دو هفته آشنا شدم دیروز حضوری دیدمش ، ولی خیلی لاغر بود یعنی قدس ۱۷۵ که برا قد من مناسبه اما وزنش حدودا ۶۵ اینا واقعا لاغر بود و این باعث میشه ریزه میزه نشون بده ، من اینجوری دوست ندارم دوست دارم ی ده کیلویی اضافه کنه ، دیشب که حرف زدیم اتفاقی بحث افتاد رو چاقی لاغری گفت من از چاقی بدم میاد همین جوری که هستم دوست دارم باشم و اینا ، من چیزی نگفتم خودش گفت ، یعنی دیشب متوجه شدم که با وزنش مشکلی ندارع ، من با خودم میگفتم باهاش ادامه میدم چون آدم خوبیه حالا تو رابطه بهش میگم چاق سه ولی دیشب که اینو شنیدم خیلی ناراحت شدم ، نمیدونممم باید چکار کنم کات کنم یا نه ؟ چون واقعاااا لاغر بود ، یا بنظرتون بهش بگم با این قضیه مشکل دارم؟؟؟ یا به بهونه دیگ ای کات کنم ؟

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر به دلت می نشست به چاقی و لاغریش توجهی نمیکردی

معلومه خیلی خوشت نیومده

و اینکه شوشوی منم زمان آشنایی پوست و استخون بود الان تپلی شده با گذشت چند سال

البته همون ماههای اول وزن اضافه کرد چون مرتب براش آشپزی میکردم

و تغذیه اش بد بود طفلکی

اما ایشون از الان موضعش رو مشخص کرده

وطن ای مادر غمدیده ام.......

کات کن اعتماد به سقف دارهخودشم میدونه سوءتغذیه داره نمیخواد کم بیارهزندگی با آدم مغرور سخته

ن همچین آدمی نیست واقعا آدم خوبیه و مغرور نیست ، گفت از چاقی بدم میاد همش مریضی و ایناست ، فعالیتش خیلییی زیاده در روز فقط یکساعت استراحت میکنه ،

آدم خوب بودنش رو ول کردی چسبیدی به لاغریش که میشه درستش کرد؟

خب منم به همین فک کردم که بهش بگم بعدا و چاق شه تا دیشب که گفت از چاقی بدش میاد و دوست داره همین جور باشه واقعا تو دلم ناراحت شدمممم ، دوست ندارم از دستش بدم ولی با توجه به اینکه قدش متوسطه وزن پایینش بد به چشم میاد اگه ادامه بدم ولی دوست نداشته باشه چاق بشه چی؟؟؟؟ مثلا در حال حاظر بیاد خواستگاری من بدرک خانوادم جواب منفی میدن به همین علت ، برا همین نگرانممم ، البته فعالیتش خیلیییی زیاده از صبح تا شب فقط یکساعت استراحت داره ، وقت اینکه بره باشگاه رو هم نداره ، من دیشب گفتم دوست داشتی بخور مکمل ، گفت عوارض دارن حتی مسکن هم نمیخورم چون عوارض دارن

اگر به دلت می نشست به چاقی و لاغریش توجهی نمیکردیمعلومه خیلی خوشت نیومدهو اینکه شوشوی منم زمان آشنای ...

خوشم اومد ب دلم نشست ولی لاغریش رو دوست ندارممم آخه باید کمکمش ی ۸ یا ۱۰ کیلو اضافه کنه ، که کار سختی هم نیست با مکمل میشه ، اما این دیشب گفت که کلا مسکن هم نمیخورم چون عوارض داره ، مکمل اینا هم عوارض داره دوست ندارم . نمیدونم چکار کنم ، من خودم ۴۷ کیلو بودم با قرص چاقی شدم ۵۷ ، و اینکه منو خیلی دوست داره و خوشش اومده ازم ، بنظرت بهش بگم دوست دارم چاق شی؟؟؟؟ واقعا خانوادم به این علت قطعا جواب منفی میدن بهش ،

اگه واقعا ادم خوبیه بمون باهاش بعدا راحت تر شدین بگو یه کچولو چاق بشی یا باشگاه بری بهتر میشی

خب همین میترسم بمونم باهاش بعدا بگم قبول نکنه یا اصلا دوست نداشته باشه چاق بشه ، بنظرت زشته بهش بگم ؟؟؟ لاغری اصلا بهش نمیاد

خب همین میترسم بمونم باهاش بعدا بگم قبول نکنه یا اصلا دوست نداشته باشه چاق بشه ، بنظرت زشته بهش بگم ...

شاید ناراحت بشه غیرمستقیم بگو بحث باشگاه رو باز کن و بگو تو چرا نمیری به نظرم اگه چند ماه بری باشگاه و یکم حجم بگیری خیلی خوب بشی چون قدتم بلنده

اینطوری بگو بهش ببین چی میگه

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

خوشم اومد ب دلم نشست ولی لاغریش رو دوست ندارممم آخه باید کمکمش ی ۸ یا ۱۰ کیلو اضافه کنه ، که کار سخت ...

دروغ چرا ظاهر هم خیلی مهمه چون اگر به دلت نشینه تا آخر نمیشینه

اما بعدها میفهمی اینکه شریف باشه کاری باشه متعهد و وفادار باشه و صفاتی از این دست خیلی مهمتره

مهمتر از همه اینه که دستش به دهنش برسه

چون شک نکن بعد ازدواج همه چاق میشن چه زن چه مرد

وطن ای مادر غمدیده ام.......

شاید ناراحت بشه غیرمستقیم بگو بحث باشگاه رو باز کن و بگو تو چرا نمیری به نظرم اگه چند ماه بری باشگاه ...

خب همینو دیشب بهش گفتمممم ، گفت نه من دوست دارم اینجوری عادی باشم ،چاقی همش مریضیه ، دیگ نمیدونستم چی باید بگم

خب همینو دیشب بهش گفتمممم ، گفت نه من دوست دارم اینجوری عادی باشم ،چاقی همش مریضیه ، دیگ نمیدونستم چ ...

ای بابا پس نگو بهش کات کن اگه خواستی شاید تو یه حرفی بزنی کنار اومدن باهاش سخت باشه برای اون و مدت ها ذهنش رو دگیر کنه

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋