2777
2789

آقا خرجای من هنوز باهاش نیستا منم فعلا دنبال کارم منبع درامد ندارم پدرمم پول تو جیبی نمیده کلا

داشتم برای مادرم کمربند طبی سفارش میدادم که پولشو بابام داده بود، بعد نامزدمم گفت عه یدونم برای مامان من سفارش میدی پولشو بزنم

منم همونی که میخواستو سفارش دادم و رسید و تحویلش دادم

بعد گفت به کدوم کارتت؟ من یه تعارف ریز زدمو اینا

گفت میزنم به فلان کارتت و منم که حالا عجله ای نیستو این چه حرفیه

نزده هنوز دوروز شد

دیشبم حرفشو یجوری انداختمو گفتم قابلدار نبودو گفت نه این چه حرفیه فردا برات میزنم ولی الان اصلا انگار نه انگار

چیکار کنم هم پولمو لازم دارم هم روم نمیشه دیگه بگم

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

چند بود مگه

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چند بود مگه

۳۹۰۰🥲

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

۳۹۰۰🥲

وای زیادم بوده ک

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️

چند مدت چیزی نگو شاید بده یکم صبر کناگر نداد دو سه روز دیگهباید به روش بزنی و واقعیت رو بگی بگی میخا ...

اونی که برای ننش خریدم پول خودم بود

میدونست بابام برای مامانمو پول داده

ولی کل پس اندازم بود جدا

الان ۶۰هزارتومن ته کارتمه😭😭😭

نگو زشته چند تومن بود؟ میزنه مردا سرشون شلوغه

۳۹۰۰ حالا من گفتم پول پیک بخوره تو سرم پول جنسو بده فقط

بخدا من در همچین مواقعی زود میزنم خیلی خوش قولم ولی هرکی به پستم میخوره بدقوله😭