2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه وزه برای این میخام

ببین منم موهام خشک شده بود و وز، رفتم بوتاکس کردم،شامپوهم ارگان میزنم همراه با ماسک، بعدحمومم روغن ارگان میزنم خیلی بهتر شده.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

ببین منم موهام خشک شده بود و وز، رفتم بوتاکس کردم،شامپوهم ارگان میزنم همراه با ماسک، بعدحمومم روغن ا ...

عه بوتاکس چیه همون پروتئیته؟

شامپو هم مخصوص میخاد من فکردم فقد روغنه

عه بوتاکس چیه همون پروتئیته؟شامپو هم مخصوص میخاد من فکردم فقد روغنه

بوتاکس مو و پروتئین تراپی هر دو برای ترمیم مو هستن ولی هدفشون فرق داره، بوتاکس بیشتر روی آبرسانی، نرمی، براق شدن و کم کردن وز تمرکز داره و یه صافی ملایم و طبیعی میده، برای موهای خشک، وز، رنگ شده یا کدر خیلی مناسبه و معمولاً بین دو تا چهار ماه موندگاری داره.

اما پروتئین تراپی بیشتر برای تقویت ساختار مو استفاده میشه، یعنی وقتی مو بر اثر دکلره یا آسیب کش میاد، نازک شده یا زود میشکنه، پروتئین کمک میکنه استحکامش برگرده، صافی هم میده ولی هدف اصلیش مقاومتر کردن موئه و موندگاریش حدود یک تا سه ماهه، اگه مو فقط خشک و وزه معمولاً بوتاکس انتخاب بهتریه، اگه ضعیف و کشسانه پروتئین مناسبتره، و اگه هر دو مشکل رو با هم داشته باشه بعضی وقتها ترکیبی انجام میدن تا هم آبرسانی بشه هم تقویت.

اره شامپوی بدون سولفات و ماسک مو.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.