2777
2789
عنوان

لتروزول خوردم

86 بازدید | 16 پست

3پریودم 2تاخوردم از صبح دل درد و سرگیجه و حالت تهوع دارم چیکارکنم اثرش زود بره

دکترم 2ماه پیش گفته بود شبی 1دونه بخور خوردم تاثیر نداشت اینسری سره خود 2تاخوردم و میخواستم تا 5روز ادامه بدم ک اینجوری شدم و منصرف شدم کاش نمیخوردم چیه آخه

میخواستم سریع باردارشم

.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکتر من گفته روز ۵ پری دوتا به مدت ۵ شب بخورم

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

سرخود دارو باعث کیست میشه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
عوارضش برات چیه؟! خوردی تاحالا؟!

آره خوردم همین حالت تهوع بود

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

با یکبارم کیست میشه یعنی؟!

ببین عزیزم من خودم خیلی خوردم ها ولی زیر نظر دکتر محرک تخمدان باید مصرف بشه چون باید سونوگرافی بری ممکنه فولیکول خیلی رشد کن آزاد نشه کیست بشه حالا این دفعه که گذشت ماه دیگه زیر نظر متخصص دارو مصرف کن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
خیلی بده از صبح ببخشید تو سرویسم دل درد و تهوع

برا من تا ۳ روز بود اینجوری

ببین عزیزم من خودم خیلی خوردم ها ولی زیر نظر دکتر محرک تخمدان باید مصرف بشه چون باید سونوگرافی بری م ...

ایدونه درست میگن اسی ، من در کنار لتروزول دوتا قرص دیگه میخورم که یکیش بدا تنظیم شدن پری و دیگر هم اسمشو نمیگم که بری بخوری ، برای اینه که اگه کیست تبدیل شد اونو آب کنه