2777
2789
من بچم پسر باشه احتمالا رایان بذارم دختر خیلی سخته

آره منم بیشتر دلم رو رایان هست

دختر هنوز موندم .

ولی شوهرم میگه رایان لوسه و مردونه نیست برای پسر

موندم

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
ارغوان،ارسلان

عععع اسم بچهای منننننن،😍😍

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسم ارغوان جدیدا خیلی زیاد شده نمیدونم چرا

دختر پسر من ارسلان ارغوانن

abzarek.ir/service-p/msg/2397270-see-1768319109 امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

@ملکه455_ ملک😂

اینجا فهمیدین اسمشون چقدددد خوششششگله ،🤣🤣

یکی بمن بگه چرا اسم ارغوان انقدر زیاد شده

نمیدوننمممممم من چهار سال پیش گذاشتم اونم بخاطر اینکه پسرم ارسلان بود بهم میان همین الان زیاد شده رو نمیدونم ،🤣🤣🤣🤣

نمیدوننمممممم من چهار سال پیش گذاشتم اونم بخاطر اینکه پسرم ارسلان بود بهم میان همین الان زیاد شده رو ...

اسم دختر یکی از دوستای صمیمی منم ارغوان

پارسال بدنیا اومد اون

عاشق شعر هوشنگ ابتهاج بود