2777
2789
عنوان

تاپیک زن حامله

203 بازدید | 22 پست

چرا دلم براش سوخت این چه شوهری هست نکنه ما هم ازدواج کنیم زایمان کنیم شوهرمون اینجوری بشه

طبیعی هست آقایون بعد زایمان زنشون انقدر بی رحم میشن گفتنش هم برام سخته بچه طرف رو به دنیا بیاری بعد بی رحم بشه بهت کمک نکنه

چرا آخه اینجوری میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من که گفت برید تو اتاق بخوابید صدای بچه نمیزاره من بخوابم بعد هم کولیک داشت نمیتونستم آرومش کنم با من دعوا میکرد عرضه نداری کلا همه مردها همینن

خدایا این بغض های بی صدا رو از گلوی ما بردار

من چند ساله که نه فکر بچه هستم نه ازدواج. چون دیگه کاملا فهمیدم تو زندگی متأهلا چه خبره.98 درصدشون زندگیشون بده و ناراضین فقط با سیلی صورت خودشونو سرخ میکنن جلو آشنا و دوست و فامیل. تو هم داری یواش یواش متوجه میشی واقعیت رو و خورده تو ذوقت!

نه همه اینجوری نیستن

شوهر من تمام مدت کنارم بود و درکم کرد

موقع زایمان تو اتاق عمل پیشم بود تا کمتر استرس داشته باشم

اتاق جدا گرفت که پیشمون بمونه

تا دوماهگی پسرمونم سره کار نرفت تا تنها نباشم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴