2777
2789
عنوان

عروس هلندیمم 😭😭

96 بازدید | 17 پست

دوتا عروس هلندی دارم مادش این بارسومه تخم میزاره تخمای قبلش نطفه دارنبودن این سری تخم گذاشت گفتم حتما مثله دفعه های قبل نطفه دارنیست و عروس هلندیمم خودش لنگ میزنه نمیتونه راه بره شوهرم گفت تخمارواز زیرش بردار اذیت نشه منم درشون اوردم ونگاشون کردم دیدم عه جوجه توشه از خوشحالی میخاستم ذوق مرگ شم شوهرم گفت بروپوشال بیار بزارتولانش تارفتم بیارمحواسم نبود پام رفت روتخماش از دیشب تا حالا کارم شده گریههه 😭😭خیلی عذاب وجدان دارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پات رو تخمهاش چیکار میکرد کجا گذاشته بودیشون؟

عزیزم ببرش دامپزشکی این طفلی ضعیف شدهها وقتی هی تخم میزاره گناه داره .

هی تخم گذاشتن باعث ضعیفیش میشه

حتی ماده تنها باشه هم تخم میزاره تخم پوچ بدون نطفه.

بهش قطره مولتی ویتامین و کلسیم میدی؟

حتما کمی مغزیجات ، میوه، سبزیجات بده برو اینترنت بخون غذاش باید مقوی باشه

پات رو تخمهاش چیکار میکرد کجا گذاشته بودیشون؟عزیزم ببرش دامپزشکی این طفلی ضعیف شدهها وقتی هی تخم میز ...

عزیزم کنار لانش بودم درشون اوردم نگاش کردم ببینم نطفه داره گذاشتم زمین بعد پوشال ریختم تو لانش بعد شوهرم گفت تخماش کو حواسم نبود پام رفت روش نه قطره ومولتیویتامین نمیدم

عزیزم کنار لانش بودم درشون اوردم نگاش کردم ببینم نطفه داره گذاشتم زمین بعد پوشال ریختم تو لانش بعد ش ...

وای نه باید بدین اونم جان داره همه حیوانات هم مثل انسانها نیاز دارن

الهی بمیرم اون کمبود کلسیم داره پاهاش اینجوری شده اگه به دادش نرسی میمیره ها اونوقت عذاب وجدان میگیری

منم دارم نره تازه ولی قطره میدم بهش

پت شاپها و داروخونه هاش دارن حتی پرنده فروشیها هم دارن

تو رو خدا براش بخر فلج میشه ها گناه داره

من به خدا مغز گردو، بادوم، بادوم زمینی، آفتابگردون، مگه چقدر میخوره طفلی یه ذره بهش میدم

سیب ، کدو ،سیب زمینی، هویج ببین خام میخوره یا پخته اینارو بهش بده

عدس، لوبیا ، تخم کتان، تخم گشنیز ، ارزن و به پرنده فروشی بگی میده

تخمه آفتابگردان گه گداری بهش بده

اب همیشه تصویه شده بده بجوشون

برنج کم روغن بده پخته

تخم مرغ زردی و سفیدی بده بیشتر سفیدی

چیزای چرب و روغنی کم بده

عزیزم کنار لانش بودم درشون اوردم نگاش کردم ببینم نطفه داره گذاشتم زمین بعد پوشال ریختم تو لانش بعد ش ...

یعنی ببریش دامپزشکی عکس بگیره طفلی پوک شده پاهاش اینجوری شده صد در صد آمپول کلسیم میزنن

امپول تقویتی مولتی ویتامین میزنن.

خیلی دلم سوخت براش

گلم به دادش نرسیدی این تخم هم گذاشته

یه روز میبینی دور از جونش مرده ها

یا فلج میشه بعد میمیره فقط به دادش برس

اگه میتونی ببرش دامپزشکی یه آمپول کلسیم و ویتامین بزنه گناه داره جونش دست شماست

وای نه باید بدین اونم جان داره همه حیوانات هم مثل انسانها نیاز دارنالهی بمیرم اون کمبود کلسیم داره پ ...

عزیز دلم شوهرم صبح بردش گفته بود سکتع کرده داروداد🥺بعضی وقتا بهش میدم خدامنو ببخشه نمیدونم چرا این شکلی شد

عزیز دلم شوهرم صبح بردش گفته بود سکتع کرده داروداد🥺بعضی وقتا بهش میدم خدامنو ببخشه نمیدونم چرا این ...

ای خدا عزیزم خداروشکر بردینش طفلی جون و سلامتیش دست شماست خدا خیرتون بده سلامتی برای خودتون بچه هاتون بیاره، براتون دعا میکنم خیر ببینید. به دادش رسیدین.

فقط مگه این طفل معصومها هم سکته میکنن؟

یعنی ترسیده؟ همون دل ترکوندن شنیدم ولی دل بترکونن میمیرن ولی سکته اینجوری نشنیدم ندیدم.

طفل معصوم با این سرایطش بچه هم گذاشته جون ندارن اینا که 🥹🥹🥹

عزیز دلم شوهرم صبح بردش گفته بود سکتع کرده داروداد🥺بعضی وقتا بهش میدم خدامنو ببخشه نمیدونم چرا این ...

خداروشکر انشالله بهتر میشه منم دارم نفس و جونم بنده بهش این نباشه من میمیرم مثل بچم شده انقدر به منم وابستس منو نبینه افسرده میشه

خداروشکر انشالله بهتر میشه منم دارم نفس و جونم بنده بهش این نباشه من میمیرم مثل بچم شده انقدر به من ...

قربونت برم عزیزم مراقبشون باش اره میگفت گفتن سکته کرده چندجا بردمش یه پاش بی حسه قطره و قرص داده گفته استفاده کنه الان هم ازهم جداشون کردم که نر اذیتش نکنه قربون دل مهربونت برم چشم مراقبش هستم دلم براش کبابه منم خیلی وابسته شدم عین بچه